Monday, 14 May 2012

Contest "Saya meminati pelakon Nora Danish kerana ......."

Yeayy!! 1st time join contest yg dianjurkan oleh artis.. hehe.. sape x kenal Nora Danish... ki ki ki.. Sebenarnya ejulz dah follow dah Nora Danish ni.. kalo x silap masa entry pasal anaknya demam.. kalo x silap rayqal kot.. heHe

Nak join? klik gambar ni..


"Saya meminati pelakon Nora Danishh kerana dia comel, kiut, manis, cantik, beautiful, ayu (ni ayat nak bodek ni.. hehehe). Pertama kali kenal Nora Danish ni dari cerita bersiri Puteri kalau x silap. Minat sangat tengok cerita tu.. hehe.. Ejulz suka lakonan dia.. Dia seorang yang lemah lembut dan bersopan santun.. Nak cari bakal isteri yg lemah lembut macam dia.. hehe Dia pandai menjiwai watak yang diberi.. Ejulz juga suka tengok lakonan Nora Danish dalam cerita 'Tentang Dhia'.. tiap2 hari tengok cerita tu.. Ejulz dan si guLE selalu tgk sama2 wpun kami duduk jauh.. ^_^"



Kali ni ejulz nak tag;













# x dapat bayang kalau blog ejulz tersenarai dlm blog list Nora Danish.. s0 sWeet.. hehehe#




24 comments:

  1. amboi ambooooiiii... suka ktk men tag2 kmk yaa.. btw, thx taq kmk..(^_^)

    ReplyDelete
  2. ~Sweet Honesty~ : hehehe.. mesti laa.. :P

    ReplyDelete
  3. gud luck dik
    laju2 buka blog dia ..
    nak folow dia jugak ! ;)

    ReplyDelete
  4. eh..?xsgka da wg tag kmk..hehehe tq

    ReplyDelete
  5. eh, ada org tag kmk..hehe..tq ktk!

    ReplyDelete
  6. Nurul Husna Mohd Hassan : tq.. :)

    ReplyDelete
  7. tq kak ieda.. :) follow jgn x follow.. hehe

    ReplyDelete
  8. Farah Izni : mesti la tag.. hehe

    ReplyDelete
  9. ❤ cik ieYra ❤ : tq. join laa.. :)

    ReplyDelete
  10. waaaah, bagus nih. x taw plak ada kontes camni! hehe

    ReplyDelete
  11. wah..thanx tag ye:) nati kita join,,hikhik..peminat Nora Danish btul la ni ye:)

    ReplyDelete
  12. hey there...thanks sudi jengah blg kita...
    hehehe...semoga success ya.. =)
    following you =)

    ReplyDelete
  13. @Pecinta pink^^ : sama2.. :)

    ReplyDelete
  14. ELeEa : terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  15. gud luck...

    aar..tips be tu ade kat labels nuffnang..nnt tgk la..;)

    ReplyDelete
  16. CIK MAY : tq.. t ejulz carik.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...