Thursday, 17 May 2012

Cute Doodle dari Cik Amal

Baru lepas tgk Semanis Kurma.. Tajuk minggu ni "Di Mana Silapnya".. Ermm.. Rasa takut pulak nak kawen.. hehe.. Tutup cite pasal nak kawen.. Ni nak cite pasal hadiah doodle dari Cik Amal ni.. hehe


Terima kasih yer Cik Amal yg comey sbb sudi bagi doodle yang comey ni.. ^_^ . tengok sini..


G la terjah blog Cik Amal tu ek.. hehe.. g mintak kat dia.. hehe


#Walaupun ia tiada nilai wang ringgit tapi keikhlasan tu yang memberi nilai yang berharga terhadap apa yg kita beri.. ^_^

15 comments:

  1. hehe . .
    sama sama
    sorry if simple sangat sangat
    tapi kami ikhlas . .
    tengs jugak sebab menerimanya . .

    ReplyDelete
  2. cute! pandei jak cdak tok molah owh..mun kmk jgn araplah..hehe..

    ReplyDelete
  3. setuju dgn kata2 yg akhir tu dik ! .. ;)

    ReplyDelete
  4. org sarawak ke? before this pernah duk sarawak gak tp x reti ckp sarawak.. nice belog.. =)

    ReplyDelete
  5. Kathy Tuah : kmk pun x pandei.. hehe

    ReplyDelete
  6. Nurul Husna Mohd Hassan : mcm tuannya jugak kan? hihihi :P

    ReplyDelete
  7. kak ieda : hehehe.. apa yg penting dlm hidup adalah keikhlasan.. kalo kita x ikhlas kita akan berkira di kemudian hari.. ikhlas tanpa harap dibalas.. yg paling penting org yg kita sayang bahagia slalu..

    ReplyDelete
  8. Bui Junaidi : mesti laa.. ktk ada? :P

    ReplyDelete
  9. ~Sweet Honesty~ : kiut ka kmk? (kembang idung tok.. hehe)

    ReplyDelete
  10. azura roslan : xpe.. kalo nak belajar cakap sarawak nanti ejulz ajar.. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...