Saturday, 26 May 2012

Kepulangan hamba ^_^

Alhamdulillah selamat sampai dari Kursus Jati Diri.. Letihh..!! hehe.. Mula2 sampai sana, ejulz ingat terus berhenti di tempat kursus.. rupa2nya ramalan ejulz meleset sama sekali.. hehe. rupa2nya kene naik "special bas" aka lori utk masuk lagi ke dlm hutan sbb bas yg besar xleh masuk.. jln kecik sgt.. hehe. Antara aktiviti yg mnyeronokkan adalah main painball.. hhehe.. ermm.. gambar xde lagi laa.. Insyaallah kalo dh dpt nanti ejulz share.. hehe





















*kmk rindu ktk.. xda org lain d hati kmk.. just ktk jak si guLE.. ejulz jugak nak mintak maaf andai ada kwn2 yg terkecil hati dgn ejulz.. ejulz xde niat nak kecilkan ati sape2..

23 comments:

  1. wahh untunglah . best kot main painball :)

    ReplyDelete
  2. iema ツ: best.. 1st time main.. rasa nak main lagi.. hehe.. kawasan pun mcm real je kat hutan.. bukan main tempat rata.. hehe

    ReplyDelete
  3. beznye men paintball,nth bl sy dpt men ^_^

    ReplyDelete
  4. Wahhhh gii kursus motivasi rupenya ekekek, selamat balik dahhh

    ReplyDelete
  5. elyna mirsada : best.. jom main sama2.. hehe

    ReplyDelete
  6. aah.. best kak ieda.. hehe

    ReplyDelete
  7. hm, boleh belajay bhs sarawak kat sini, sye tahu bahasa iban, "nadai" je.....heheh...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...bley share ngan kitaorang apa yg dh dipelajari masa kursus tu...

    ReplyDelete
  9. Ayuni: boleh je.. kalo nak tanya, tanya je la kat sini.. insyaallah kalo boleh jawab sy jawab.. hehe.. kalo bhs iban sy pun x reti sgt.. tp takat "nadai" tu tahu laa.. hehe

    ReplyDelete
  10. Haryati::Faizal : insyaallah.. :)

    ReplyDelete
  11. paintball?mesti bestkan..maen tembak2..hehe..selalu tgok kat tb je..

    *cepat2 upl0ad gambar..sme x dgn tan sri g0ogle kasi ue.?:)

    ReplyDelete
  12. bez3. . pengalaman yg menarik. .
    rindu sgt ke dgn buah hati ya ??

    ReplyDelete
  13. ★ aIsyaH ★ : Insyaallah.. ejulz xde ambik gmbr.. tggu kwn2 kursus upload.. hehe

    ReplyDelete
  14. aini n_ar : berharap nya pun rindu kmk..

    ReplyDelete
  15. huhu best uhh naik lori..:p bru la adventure!!

    ReplyDelete
  16. ni blogger sarawak yg leeza kenal...
    hiiiii

    ReplyDelete
  17. Cik Aish : tu la pasal. sakit punggung.. hehe

    ReplyDelete
  18. Alieza Dayasari : jom la lepak swak.. hehe

    ReplyDelete
  19. baru skali je main paintbal..mmg best!

    ReplyDelete
  20. bestnyer dapat main painball.. ckj tak pernah main lagi.. huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...