Thursday, 3 May 2012

R_I_N_D_U


>RinDu FamiLy<

>RinDu KucHing<

>RinDu aNak buaH<




YEAAYYY!! BALIK KAMPUNG..!! HEHE







>RinDu dia<
Senyumnya..
saat bsamanya..
smua tentangnya..

(ssh nak lupak ktk wpun kmk tauk ktk x rindu kmk gik.. x rindu kmk mcm dlok2)






















30 comments:

  1. nnti sy nyanyikan lagu ketty perry- thinking of u erk... :)

    ReplyDelete
  2. Rileks la bro.. Jgn sedih2 sgt.. Smua ni ada hikmahnya..

    ReplyDelete
  3. slmt balit kg .. try buka ati ktk tok owg len..(^_^)

    ReplyDelete
  4. sronok bl dpt blk kg,relax r bro..akn ad sinar buat mu,percaya pd hati kerana Allah xpnh menzalimi umatnya..

    ReplyDelete
  5. Sue Echan : rindu nak dgr dia nyanyi utk ejulz. hehe

    ReplyDelete
  6. Sis AI : insyaallah sis..

    ReplyDelete
  7. Lydia Miza(Aidyl Azim) : :)

    ReplyDelete
  8. ~Sweet Honesty~ : ssh glak..

    ReplyDelete
  9. ir yien 9897 : amin.. tq

    ReplyDelete
  10. elyna mirsada : mcm dh x perlukan sinar lagi dah.. hehe

    ReplyDelete
  11. alololololololo suweetnya dia..xpe xpe nty bole le jumpa buah hati bila balik kucheng nt :D

    ReplyDelete
  12. bila balit tok? kmk balit kuching 26/5 tok..hehe..x sabar dah eh ^^

    ReplyDelete
  13. balik dan spend ur lovely moments with ur anak buah dan yg tersayang ..
    jgn jumpe si dia susah yee dik
    ingat tuu .. akk marah ! ;))

    ReplyDelete
  14. saya pernah belajar bahasa iban dulu tapi dah lupa. hehe :D

    ReplyDelete
  15. rindu serindu rindu nyaaaa~~~~
    ups,,tertumpang nyanyi pulak..haha

    ReplyDelete
  16. Kathy Tuah : jumaat sampei ari marek jak.. hehe

    ReplyDelete
  17. kak ieda : sory x dgr nasihat akak.. ejulz tekat nak jumpa dia buat kali terakhir.. rasa x tenang kalo x tunaikan janji2 kak.. alhamdulillah wpun ejulz x minta, dia cuba kembali kak.. ejulz nak bg dia peluang kedua dan yg terakhir.. doakan kbahagiaan kami kak.. smoga apa yg dh terjadi mberi pngajaran kpd kami.. amin

    ReplyDelete
  18. EruzuLiyana : saya sendiri pun xreti bhs iban.. hehe.. melayu swak je tahu.. hehe

    ReplyDelete
  19. shedameor: tiba2.. tersasul.. hehe

    ReplyDelete
  20. Azee Hana : karoke pulak dia kat sini.. hehe

    ReplyDelete
  21. Cik Nurul : sakit kan bila merindu.. :(

    ReplyDelete
  22. ok2 whatever its it, u already give her a chance, jrg org perempuan buat kesilapan, hope dia hargai apa yg ejulz lakukan, akk doakan selalu ejulz will happy always, ingat dik perancangan allah always the best, dia x akn tunjukkan kita sesuatu klau dia x berkehendakkan sesuatu daripada kita :-)

    ReplyDelete
  23. amin.. insyaallah kak ieda..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...