Tuesday, 14 August 2012

Jarak penghalang??


Alangkah bahagianya di saat berjumpa org yg kita syg setelah lama x bersua muka.. alangkah bahagianya jika ada yg setia menunggu kepulangan kita.. alangkah bahagianya kalau disatukan setelah lama berpisah.. alangkah bahagianya dpt pasangan yg setia spt Joon Gu.. alangkah bahagianya jika dpt bersama spt Ha Ni dan Seung Jo.. Mungkin hanya di dalam mimpi.. ^_^






*Harap ktk dpt sambut raya tok dgn epy..

14 comments:

  1. alolo sweet tambah perisa sedih..
    jodoh tak kemana :)

    ReplyDelete
  2. insya Allah, Allah beri yang terbaik dah untuk kita tapi kadang kita terlupa dan tak bersyukur atas setiap perkara yang berlaku...selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  3. jarak mmg bukan penghalang,tp dugaan tu berat la kalau berjauhan.

    ReplyDelete
  4. moga ape yg Ejulz impikan jadi kenyataan, dan bertemu dgn kekasih hati yg dinanti.. mesti kestiaan dibalas dengan kesetiaan juga... dont worry, kite mesti dpt yg terbaik juga, Allah takkan uji kita, kalo kite tak kuat dan cekal hati...

    ReplyDelete
  5. aloor syahduunyeee
    jgn sedey2 nak raya nie dik
    ;)

    ReplyDelete
  6. slmt hari raya..jom blk kg..hehe

    ReplyDelete
  7. SALAM

    QUEENPINK DAH TERIMA KAD RAYA.TERIMA KASIH..

    ReplyDelete
  8. salam
    ejulz...selamat hari raya =)

    ReplyDelete
  9. Allah jauhkan jarak kita sebab Allah nak kita saling menghargai :)

    ejulz, thanks sangat2 untuk kad raya n duit raya tu :)

    ReplyDelete
  10. ada sebab kenapa allah jauhkan kita dari bersama..utk kebaikan masing2...

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
    Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
    Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
    Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
    Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...