Sunday, 5 August 2012

K.O.S.O.N.G

Salam semua.. harap semua berada dalam keadaan sihat.. amin

lama dah x berceloteh dlm blog ni.. bulan lepas, di tengah bulan dah overlimit b.band ejulz.. xleh nak on9 dah.. alhamdulillah skang dah ok.. tp kat rmh baru ni ejulz sakit hati kalau on9 kat dlm bilik.. line kejap datang kejap hilang.. hehe.. jd tpaksa la on9 kat ruang tamu.. hehe..

ermmm.. xtau nak kata apa.. cuma ejulz rasa kosong disaat org hepy nak sambut hari raya.. ejulz rasa sunyi sangat.. x seperti raya tahun lepas..  ermmm.. terima kasih pada rakan blog yang sudi menemani ejulz di alam maya ini.. kepada sesiapa yg nak kat raya dari ejulz jgn lupa bagi alamat k.. semoga persahabatan kita bukan setakat di alam maya je.. dan semoga dapat merapatkan lagi silaturrahim persahabatan antara kita semua..  sape yg nak klik sini k  Sape nak kad raya dari ejulz? ^_^





*kmk harap ktk akan hepy slalu..

6 comments:

  1. mohon hantar kad raya jugak kat ika :P

    ReplyDelete
  2. ya..kmk hrp ktk pun hepy slalu..kekekeke

    kmk dh berik alamat ke entry kad raya tek..huhu

    ReplyDelete
  3. ika : xdpt pun alamat ika..

    ReplyDelete
  4. ~Sweet Honesty~ : org suruh emel nya nkah kat entry.. hehe.. bahaya.. mek dh save tek.. dah delete kat komen entry alamat ktk.. hehe

    ReplyDelete
  5. looor ciannn lak
    dikkk kata dah baik ngan si dia ??
    kenapa pulak ??
    dah off balik ke macam mana
    sunyi lain macam aje akk tgk nie ??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...