Saturday, 4 August 2012

Sape nak kad raya dari ejulz? ^_^

Alhamdulillah Segmen pertama ejulz telah tamat dan hadiah2 dah ejulz pos tengahari tadi.. Ejulz minta maaf sekiranya ada kekurangan sepanjang segmen ejulz berlangsung.. Tahniah pada mereka yg berjaya dan ribuan terima kasih pada semua yang join.. kepada yg tidak berjaya cuba lagi di masa akan dtg.. :)


Raya x lagi.. So ejulz nak bagi kat raya pada follower2 ejulz yang nak kad raya.. Ini bagi mengeratkan lagi silaturrahim antara kita para blogger.. kalo nak emelkan Nama Penuh, Nama Manja, Alamat surat menyurat, link blog dan No phone ke asrul_harfan@hotmail.com.. Satu lagi bila hantar emel tu tulis tajuk "Nak kad Raya.." hehe.. senang ejulz kesan emel.. hehe.. almaklum laa mcm2 jenis emel je masuk.. hehehe.. ok, selamat berpuasa.. ^_^


update 4/8/12 : *Waaaa.. mendapat sambutan dari rakan2 blogger.. smoga ikatan persahabatan di laman maya ini akan berkekalan sampai bila2.. ermmMm.. ejulz hanya akan terima permintaan "Nak kad Raya.." ni sehingga 12/8/12 untuk memudahkan proses penghantaran.. xde la nanti dah habis raya baru sampai kad raya.. hehehe :P

15 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...