Saturday, 15 September 2012

Merdeka Awesome Giveaway By Rochelle Liong

Assalamualaikum n selamat membaca blog yg x seberapa ni.. ^_^

Dah lama ejulz x join contest, segmen mahupun GA.. Ejulz minta maaf sekiranya x sempat nak buat segmen @ contest yg korang tag kat ejulz.. Disebabkan line intenet yg slow xde semangat nak buat.. tp kali ni ejulz nak join satu segmen yg ditag oleh Ell Lina.. sementara line tgh ok ni.. hehe. Siapa Ell Lina? Korang g terjah la blog dia n berkenalan dgn si comel ni.. hehe


berkenalanlah dgn si Ell Lina ni.. hehe

Ok, tanpa membuang masa.. sblm line tenet ni dtg sengal, nak buat GA yg dia tag. hehe


Nak join? klik banner yg cute tu.. hehe

kene jawab 2 soalan.. hehe.. jgn soalan susah sgt.. hehe

1.Berapa jalur pada Jalur Gemilang..?

Alamak.. berapa ek? hehe.. kene search google ni.. hehehe.. xde la gurau je.. hee.. 14 rasanya.. hehe.. harap2 betul.. kalau salah malu la jd rakyat Malaysia.. hehehe

2. Berapa warna pada jalur gemilang..?

Ermmm.. dah macam soalan sejarah dah ni.. hehe.. ermm.. jap nak bayangkan jap.. hehe.. Anak bulan dan bintang kaler kuning.. Anak bulan dan bintang ada dalam petak kaler biru.. pastu ada jalur merah putih.. hehe.. So, ada 4 kaler.. (Kuning, Biru, Merah, dan Putih)


Harap2 dapat menang ni.. lama dah x merasa dapat hadiah ni.. :)


Kali ni nak tag:






Gud luck semua.. ^_^


*Sempat gak nak promote sini.. hehe.. kalau berminat nak jadi ahli @ nak beli barang2 sophie paris inbox fb ejulz k.. hehe.. nak skodeng brg2 sophie paris sini.. hehe http://sophieparis.com.my/catalogue/latest-issues.html

10 comments:

  1. good luck~

    ni bukan nak join GA nie , suka cewek kat gamba tu sebenarnya. haaha [kidding]

    ReplyDelete
  2. ahahah..tq ktk..arap kita sama2 leh menang GA ya lak.owh..chayokk blogger serawak =]

    ReplyDelete
  3. Michelle Hopell : hahahaha.. dah mcm adik dah tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. t.q coz tag kmk. . he2. . gud luck. .

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...