Wednesday, 24 October 2012

G.U.D_L.U.C.K

Salam.. Harap semua berada dalam keadaan sihat.. Lama rasanya ejulz dah x update n BW.. Disebabkan sibuk sikit n line internet yang kejap ada kejap xde mcm chipmore kat rumah tu ejulz sukar nak BW di waktu malam.. Harap maaf ek..

Xde ape yg ejulz kongsi arini.. Just nak wish Shafiq semoga berjaya dalam PMR tahun ni.. Dan Zaaryd semoga berjaya dalam SPM tahun ni.. Mereka dah ejulz anggap macam adik ejulz sendiri.. almaklum laa ejulz xde adik.. :) Dan tidak lupa kpd Zarul semoga berjaya dalam pelajaran terutamanya PMR pada tahun hadapan.. Gud luck dik.. :)


"Tidak mampu memberi ringgit berjuta untuk membahagiakanmu..
Tapi doaku yg tidak seberapa ini, harap mampu memberi kejayaan buatmu.."




* X lupak juak kpd ktk.. Smoga ktk lulus cemerlang dlm exam.. Gud luck.. Semoga semua cita2 tercapai.. Semoga dpt keja tetap n bgs klk.. Dpt tlg family ktk.. X lupak juak smoga ktk jumpa jodoh yg mampu bhagiakn ktk.. Maafkan kmk sbb sik dpt bhagiakn ktk sblm tok..

8 comments:

  1. exm bsar tu dua2..hehe..gudluck utk mereka ;-)

    p/s:ayu mybe blk ptg ni ejulz ;-)

    ReplyDelete
  2. semoag mereka semua berjaya

    dikk usah diingat lagi ktk tuu .. bukan adik x leh survive tanpa dia .. akak nak ejulz strong .. come one dikk , banyakkan berdoa .. ejulz akan jumpe lebih baik dari dia .. okeyyy ;)
    selamat hari raya dikk ;)

    ReplyDelete
  3. Insyaallah kak ieda.. faham jugak kak ieda ek? hehe.. Selamat hari raya jugak.. :)

    ReplyDelete
  4. kirim salam pada mereka and good luck untuk SPM yang akan datang :)

    BW here! hai awakk <3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...