Monday, 29 October 2012

Hilangnya Doa Seorang Ibu


Malam tadi layan cite "Hilangnya Doa Seorang Ibu".. Sedih gilerrrrr la cite ni.. seb baik tgk sorang2 je.. boleh feel lebih2.. kalau tgk ngan member baru nak feel dah ajak borak.. hehehe.. tapi cite ni wpun jalan ceritanye simple je tapi banyak pengajaran yg boleh diambil.. sedihh sgt.. harap2 x dpt la bini camtu.. hehe


Kalau dapat yg camni ok laa.. dah la sweet hormat org tua lagi.. x kisah la dia hidup susah.. [ikut dlm cite ni laa.. hehe]

















*Malam tdik kmk tringat ktk penah pdh kmk yg ktk makan k bekal.. teringat zaman sekolah.. bapak ktk tetak ngga ktk.. kmk makan k bekal juak mlm tdik.. :)


9 comments:

  1. tak tgk pon citer nie sbb kat bilik sewa takde tv, hikss

    ReplyDelete
  2. mak ngn akk yien nangis tgk cita nie..yien tak nangis tp yien ngngu mak..hehehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum.. dtg singgah dan follow belog awk.. :) jmput dtg
    http://thatmyblognotyours.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. blom tgok cta ya. . huhu. .yang lepas jangan di kenang. . makin d kenang, makin sedih. .

    ReplyDelete
  5. MRS Rongoks : kesian.. hehe

    ReplyDelete
  6. siti zulaikha : Insyaallah :)

    ReplyDelete
  7. best citer tu..sedih. sis tgk sorang gak.sebab tu air mata laju jea kuar..haha..ade org ni kena cover2.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...