Tuesday, 18 December 2012

Adakah RINDU?

Semalam ejulz mimpi terserempak dengan 2 org adik dia, mak dia & dia sendiri.. Dalam mimpi tu ejulz bertembung dgn dia tapi dia x perasan ejulz di situ walaupun dekat sangat.. ermm.. mungkin itu mainan tidur.. Kemudian, di tempat kerja ejulz terjumpa borang dia masa ejulz tolong dia isi borang permohonan kerja.. Dan malam tadi masa kakak ejulz call, tiba2 macam ada bunyi elektrik.. Dan masa tu tiba2 teringat dia.. sbb sblm ni xpenah ada bnyi elektrik semasa on call kecuali dgn dia je.. mgkin sebab telefon dia rosak sikit..




*Kdg2 mmg x suka tulis pasal hal peribadi kat sini.. tapi kdg2 ejulz rasa perlu luah... mgkin malu nak luah pada kwn terdekat.. kalau dulu boleh luah kat dia tp skang hanya mampu luah di sini..

Adakah kerana RINDU?






14 comments:

  1. mgkin sebab ejulz trllu pikirkan dia..sebab tu masuk dlm mimpi..

    ReplyDelete
  2. ye dikk
    jgn terlalu fikirkan dia
    sbb tu ejulz rindukan dia
    hurmm macam mana ye ..
    sabar ye dik
    walau payah .. u should try to forget her ! ... walau perit ..
    kami ada bagi sokongan ok

    hurmm satu lagi try not to be alone .. try cari kawan2 or do something yg boleh melekakan ejulz , dari situ ejulz akan boleh lupakan semua ini .. ;)

    ReplyDelete
  3. Maaf Tumpang Iklan,

    Saya merupakan pemborong On-line Hand bag/ purse / wallet. Saya membuka peluang kepada tuan/puan yang minat berniaga atau untuk memulakan perniagaan tersebut maka saya sedia membantu dan mebekalkan kepda tuan/puan. Samada handbag yg berjenama atau tidak, dan kebiasaanya X berjenama (China) drp RM 16-25, X berjenama (Thailand) drp RM 25-30, Berjenama (Normal-China) drp RM 20-42, Berjenama (Gred A - China) drp RM 42 - 60, Purse (Wanita) RM 15, Wallet (Lelaki) biasa Rm 7, Wallet (lelaki) branded RM 14. Saya syorkan kalau peniaga pasar mlm, belilah yg biasa saja.....yg ada gred kalau buka kedai...bole layari http//pemborongkl.blogspot.com. Pembelian lebih RM 1K penghantaran adalah percuma. Untuk keterangan lanjut sila hubungi Azli 019-2792029 Tk

    ReplyDelete
  4. ejul, sy nie antara ahli2 dlm bidang psikologi. oleh itu sy minat ape saje yg bkaitan dgn psikologi walaupun hanya mimpi. mimpi, sering kite katekan sbg mainan tidur. kite silap sebenarnye jul. mimpi juge adelah petunjuk dan alamat tntg sesuatu yg bakal berlaku samada baik mahupun buruk. merujuk kepada seorang tokoh yg amat sy kagumi iaitu ustaz kazim elias alhafiz, beliau banyak menerangkan ilmu2 psikologi dlm ceramah beliau. dlm konteks mimpi ejul, mungkin jawapan ustaz kazim dlm video ini dpat mberi hint2 mengenai mimpi ejul.
    perhatikan tip-tip ustaz kazim utk tau mimpi itu mimpi yg benar atau tidak. sy nyatakan beberapa hint yg telah sy catatkan sebagai highlight dlm ceramah ini iaitu:
    1.pukul berapa mimpi berlaku
    2.keadaan mcamana mimpi
    3.sifat mcamana kita dlm mimpi
    4.hati tenang atau tidak

    di sini sy sertakan link video ustaz kazim yg btajuk mimpi laila:
    http://www.youtube.com/watch?v=i8krnoxDsRA
    http://www.youtube.com/watch?v=s8cfimP2-HM

    ReplyDelete
  5. kdg2 mimpi akan berik satu petanda..
    doakan ajak petanda yang bait2..
    be strong, okey? ^^

    ReplyDelete
  6. Ini kes berat ni..rindu sampai ke mimpi...ehhehehehehe

    ReplyDelete
  7. mcm2 ejulz dah cuba buat kak ieda.. sibukkan diri.. bergaul dgn ramai org.. tapi kdg2 perasaan tu dtg jugak.. :(

    ReplyDelete
  8. blog-tips-kurus : Insyaallah..

    ReplyDelete
  9. beruang gebu : terima kasih atas info..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...