Sunday, 9 December 2012

KAMU SAHABATKU GIVEAWAY BY EJULZ

Sebenarnya dah lama ejulz nak buat GA ni.. Ejulz terfikir nak buat GA ni pada masa ejulz pergi Perlis pada 13 - 18 November lepas. Join k.. ^_^



GA ejulz kali ni bertajuk "KAMU SAHABATKU"

Syarat2 :

1. Letakkan tajuk entry "KAMU SAHABATKU GIVEAWAY BY EJULZ"
2. Letakkan banner kat atas ni kat entry korang k..
3. Tag sahabat baik anda dan sambung ayat 
   "Saya sayang sahabat saya kerana ......................................................"
   (panjang ayat terpulang kepada korang. Panjang boleh pendek pun boleh.. hehe)
4. Jangan lupa follow blog ejulz k.. smoga perkenalan kita di blog ni menjalinkan persahabatan yg berkekalan.. amin
6. Letakkan link entry korang kat ruangan komen entry ni..
7.  GA ni berlangsung selama 2 minggu sahaja. Dari 9 - 23 Disember 2012.

10 souvenir dari Perlis untuk 10 peserta bertuah kali ni. ^_^ Hadiah xde la menarik n mewah.. tapi cukup la sebagai kenang2an.. :)



Ni gambar ejulz bersama sahabat ejulz bercuti di kampungnya kat Perlis aritu.. ^_^










16 comments:

  1. DOMAIN , DRESS , DVD TOP Secret Photoshop , LOMO AQUATIC , Cardigan , eerr memang banyak lah . Jum join sekrang !

    http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html

    ReplyDelete
  2. insyaallah akk joint ...
    tgh cari mood nie

    tapi akk dah lama x buka fb dik huhu macam mana nak like !

    ReplyDelete
  3. kmk join. . hehe


    http://norainirahman.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  4. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

    ReplyDelete
  5. dah join

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  6. Join Jugak ya

    http://izmeejalilah.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  7. http://sayahannan.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  8. Saya join :) http://bulatitucomell.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  9. saie join sini :D

    http://glitterteenager.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  10. join :)

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  11. meera join^^
    http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  12. nak join..hehehhe...

    http://diebadhie.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  13. http://hananhadila.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  14. join
    http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  15. Alamak,tk sempat pulak nk join. Huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...