Monday, 24 December 2012

w.H.i.T.e L.a.D.y

wHite LadY..


k0rang tau x white lady ni..? x sure la kat sini ada jual ke x.. tapi kalau kat Kuching, korang boleh pegi kat kedai swee kang.. kat situ ABC & ABC Special dia sedapppp!! hehe..
















**Kmk rindu nak mbak ktk g jalan2.. teringat kmk last kita kuar sama2 kat swee kang.. maafkan kmk x layan ktk bagus2 ariya.. kmk x hargai masa yg ada bsama ktk.. ariya kmk rasa sgala apa pun kbaikan yg kmk polah utk ktk dah x guna.. ktk xkan rasa bhagia dgn suma ya.. maafkan kmk xpat bhagiakan ktk.. kmk bena2 rindu ktk.. klk ada masa ktk mbak la org yg ktk sayang minum kat swee kang k.. kmk tauk ktk suka glak minum white lady cya.. jaga ksihatan ktk k..

3 comments:

  1. nmpk sedap..tp xpnh jmpa lg.huhu

    ReplyDelete
  2. ejulz pun x pernah rasa.. tau ni pun dari dia dulu.. dia suka sgt minum tu.. rindu nak blanja dia minum tu lagi.

    ReplyDelete
  3. Fie tak pernah minum tapi pernah dengar. Huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...