Thursday, 9 February 2012

Aku menang Ipad.. Yeaaayyyy!!!

Pertama kali ejulz mengenali mface adalah melalui blog.. Jalan punya jalan, terjah punya terjah hingga laa ejulz terjumpa satu tajuk "mface laman sosial pertama Malaysia".. ape lagi terus bukak 1 akaun.. sebab nak sokong laman sosial Malaysia..

Bila ejulz dah bukak akaun tu baru ejulz perasan yang mface ada buat satu contest menangi 1 Ipad 1 minggu.. ape lagi, ejulz pun turut serta memeriahkan contest la.. kadang2 sampai x cukup tido.. ejulz x cukup tido pun baru dapat point hampir 20k seminggu.. xtau la yg dapat point hampir 50k tu.. ish3.. dasyatt.. ilmu ape la yang diorang gune sampai x tido.. hehehe

Akhirnya ejulz menang Ipad tu.. tapi rupanya dalam mimpi je laa.. hahaha.. Niat di hati kalo menang ipad 2 nak bagi kat org yg tersayang.. tapi x berhasil..

#sory "Si guLE".. ejulz x berjaya.. :(

Wednesday, 8 February 2012

Rindu pabila berjauhan..

"Semakin Jauh Semakin Rindu.."

Betul ke? semakin jauh semakin rindu..? hehe.. selama hampir 5 tahun bekerja di negeri orang ni, ejulz dapat rasakan yang semakin kita jauh dengan seseorang semakin rindu kita padanya.. itulah dia OMBAK RINDU.. huHu.. dah berombak-ombak rindu ni.. ombak laut china selatan. hehe

Semalam baru je lepas call mak gune digi easy prepaid.. hehe.. boleh free sampai pukul 6 ptg.. hehe. nak promote digi pulak.. hehe..

#Rindu "Si guLE"


Wednesday, 1 February 2012

Facebook nak ditutup, Mface pulak mcm kene hack...

Salam semua.. harap hari ni berada dalam keadaan sihat hendaknya..

Disebalik berita panas "Hantu Kak Limah kene saman" di muka hadapan metro arini, kita digemparkan dgn berita "Facebook akan ditutup".. berbagai2 komen dan pendapat dpt kita dgr dari berita ni.. kalo betul xde nnti, xde lagi la 'Cinta MukaBuku'.. hehe.. walau bagaimanapun terima kasih kpd FB kerana telah memberikan kebahagiaan kpd ejulz mengenali 'si guLE' .. :)


Arini ejulz sedih sangat sebab xdpt bukak mface.. korang tau x mface? kalo xtau klik ni xxx.. sebenarnya mface telah buat satu contest utk menangi 1 ipad 1 minggu.. harini ejulz berada di ranking ke-3.. nak usaha lebih. kalo dpt hadiah tu, nak bagi kat org yg tersayang.. hehe.. bila nak bukak akaun mface arini mmg xdpt.. ejulz ingt mmg ada problem pada web.. so, ejulz suruh 'si guLE' cuba bukak akaun dia.. dia kata dapat buka.. ejulz rasa x sedap hati.. mngkin intenet ejulz slow kot arini fikir ejulz.. bila ejulz minta tolong 'si guLE' cuba buka akaun ejulz mmg x dapat.. Ejulz takut akaun kene hack je.. sedihhh!!! ada sape2 leh tolong x? camne nak buat?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...