Wednesday, 31 October 2012

STOP THINKING!!


Monday, 29 October 2012

Hilangnya Doa Seorang Ibu


Malam tadi layan cite "Hilangnya Doa Seorang Ibu".. Sedih gilerrrrr la cite ni.. seb baik tgk sorang2 je.. boleh feel lebih2.. kalau tgk ngan member baru nak feel dah ajak borak.. hehehe.. tapi cite ni wpun jalan ceritanye simple je tapi banyak pengajaran yg boleh diambil.. sedihh sgt.. harap2 x dpt la bini camtu.. hehe


Kalau dapat yg camni ok laa.. dah la sweet hormat org tua lagi.. x kisah la dia hidup susah.. [ikut dlm cite ni laa.. hehe]

















*Malam tdik kmk tringat ktk penah pdh kmk yg ktk makan k bekal.. teringat zaman sekolah.. bapak ktk tetak ngga ktk.. kmk makan k bekal juak mlm tdik.. :)


Wednesday, 24 October 2012

G.U.D_L.U.C.K

Salam.. Harap semua berada dalam keadaan sihat.. Lama rasanya ejulz dah x update n BW.. Disebabkan sibuk sikit n line internet yang kejap ada kejap xde mcm chipmore kat rumah tu ejulz sukar nak BW di waktu malam.. Harap maaf ek..

Xde ape yg ejulz kongsi arini.. Just nak wish Shafiq semoga berjaya dalam PMR tahun ni.. Dan Zaaryd semoga berjaya dalam SPM tahun ni.. Mereka dah ejulz anggap macam adik ejulz sendiri.. almaklum laa ejulz xde adik.. :) Dan tidak lupa kpd Zarul semoga berjaya dalam pelajaran terutamanya PMR pada tahun hadapan.. Gud luck dik.. :)


"Tidak mampu memberi ringgit berjuta untuk membahagiakanmu..
Tapi doaku yg tidak seberapa ini, harap mampu memberi kejayaan buatmu.."




* X lupak juak kpd ktk.. Smoga ktk lulus cemerlang dlm exam.. Gud luck.. Semoga semua cita2 tercapai.. Semoga dpt keja tetap n bgs klk.. Dpt tlg family ktk.. X lupak juak smoga ktk jumpa jodoh yg mampu bhagiakn ktk.. Maafkan kmk sbb sik dpt bhagiakn ktk sblm tok..

Thursday, 18 October 2012

J.A.N.G.A.N_P.E.R.N.A.H_S.A.K.I.T.I


Thursday, 11 October 2012

sWE3ts


Kita tidak dapat menukar apa yg telah berlaku pada masa lalu.. Tapi kita mampu menjadikan hari ini sama ada kenangan manis @ kenangan pahit.. Renung-renungkan.. :)

*apa2 pun, kita hanya merancang, Allah yang menentukan..

Thursday, 4 October 2012

H.A.R.G.A.I


Pernah x k0rang rasa apa yg korang buat x dihargai?

Pernah x korang rasa x menghargai segala kebaikan yg org berikan kpd korang?




*Nasihat ejulz kpd diri sendiri : "Hargailah segala kebaikan yg org berikan kpd diri kita.. Kerana jika ia kembali sekali pun, ia xkan sama seperti dulu.."

Tuesday, 2 October 2012

Doakan untuk anakmu

Hari ni ayah ejulz akan berangkat mengerjakan ibadah haji.. Ejulz x dpt nak balik kpg sebab tiket kapal terbang mahal sangat.. lagipun masa kenduri kesyukuran aritu pun ejulz balik jugak.. Cuti pun tinggal sikit.. hurmmm :(

Ejulz call ayah pagi tadi, nak bercakap sebelum ayah pergi mngerjakan ibadah tersebut.. Perkara yg ejulz xnak jadi, terjadi jugak.. Ayah nangis bila dgr suara ejulz.. Maafkan ejulz sbb x dpt balik.. Harap ayah akan baik2 di sana..

Tiada doa yg nak dikirimkan sbb ejulz tahu ayah sntiasa doakan anak2nya..

Monday, 1 October 2012

Curi-curi Suka.. ^_^

Salam.. Harap semua berada dalam keadaan sihat.. Alhamdulillah ejulz pun sihat.. Curi-curi suka? Mungkin ada antara kita ni yg curi2 suka pada seseorang kan? Mungkin perkara ni berlaku sebelum ada pasangan hidup.. :) tanpa kita sedar jgak mesti ada yang curi2 suka kat kita jugak kan? hehehe.. sebelum ejulz membebel pasal curi2 suka ni, baik ejulz pergi ke tujuan asal buat entry ni.. hehe.. sebenarnya ejulz nak bagitau yang ejulz dah dapat hadiah dari Bro Eqbal Zack sebab terpilih sebagai 5 pemenang bertuah dapat novel Curi2 suka.. hehe.. Siap ada tandatangan penulis lagi..hehe.. thankz Sis Liyana Zahim.. ^_^ Beri la tunjuk ajar sikit.. nak tulis novel gak ni.. hehe





*Esok Insyaallah ayah ejulz akan pergi mengerjakan ibadah haji.. Doakan untuk ayah ejulz k.. Smoga dipermudahkan segala urusan..





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...