Friday, 11 January 2013

S.e.K.a.L.i L.a.G.i


SEKALI LAGI.. sape x pernah tengok cite ni, angkat bahu sebelah kanan.. hehehe. Cerita ni keluar panggung Jun 2011 kalau x silap.. bulan dan tahun yang amat bermakna bagi ejulz.. suka sangat cerita ni.. dan yang paling ejulz suka satu babak dialog Sam..

x pernah tengok? suka sangat dialog yang last kat video klip ni..




Tolong like page ni k.. ^_^ [Ketawa bersama, menangis bersama]
























*Ntah ktk ingat x kata2 ya.. kata2 ya hanya utk ktk sbb ktk la org pertama hadir dlm hidup kmk.. makseh utk semua ya k.. kmk harap ktk akan slalu hepy wpun bkn dgn kmk..




18 comments :

  1. alaaaaaa akak x pernah tgk layie huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedih cite ni kak.. wpun mereka saling mnyayangi tp akhirnya x dpt bersama disebabkan pnyakit.. bila difikirkan balik, dalam hidup ni ada suka ada duka.. x semua yg kita nak akan kita dpt..

      Delete
  2. as salam dik,...

    tak pernah tengok lagilah cite ini,..baru tahu ini heheheh,..ketinggalan keretapi kita~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. best cite ni.. cuba la tgk kalau2 ada org upload kat utube.. hehe

      Delete
  3. sekali lagi.. owhhhhhhhh akak tak pnah tengok le

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai gak yg x pernah tgk.. hehe.. best cite ni.. :)

      Delete
  4. dah tgk 2 kali rasanya hihihihihi...

    psl pengomen tegar tu senang jer.. saya pun kawan yg bg widgetnya ... ni sy bg link kwn blog yg bg kat saya...

    http://herba-tihara.blogspot.com/2011/10/tutorial-widget-untuk-top-commenters.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. best kan cite ni.. hehe

      dulu dah banyak kali cuba buat tp x berjaya.. nak cuba lagi laa.. hehe.. makaseh.. :)

      Delete
  5. Kakak dah tengok sebab anak-anak kakak minat Lisa Surihani dan Mia sara yg comel tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu tgk pun sbb suka tgk si mia tu.. hehe

      Delete
  6. alamak!!! tak payah bg link.. ikut jer arahan tu maskkan url blog kemudian add gadjet, drpd widget tu ada bg kod copy kod tu maskkan kat gadjet tadi mesti blh ... selamat mencuba hingga berjaya hihihihihi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah dapat.. rupanya kene save dulu.. xleh view dulu sblm save.. jd blank.. hehe.. makaseh.. :)

      Delete
  7. hihi...mek pun lom nga gik cita tok...hihihi...mesti best oh

    ReplyDelete
  8. dikk !
    kena TQ lalalala

    http://iedaimmi2.blogspot.com/2013/01/saya-nak-doodle-by-zakie11.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah nanti ejulz join.. makaseh kak ieda.. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...