Tuesday, 1 January 2013

Stair Way to Heaven


Siapa pernah tgk cite ni angkat kaki.. hehe.. mungkin ada yg pernah tgk cite ni kan? sebenarnya ejulz dah lama dgr nama cite ni tp x pernah tgk lagi.. Dulu gune berokben line slow sgt.. nak tgk pun xde mood.. so try cari DVD tapi sampai sekarang x jumpa2.. Alhamdulillah skang dah pasang unifi, leh la tgk kat utube je.. hehe.. tu pun ada episod yg xde di upload.. ermmm.. tp layan je laa.. x sabar nak tgk ending cite ni.. hehe.


"Walau jauh jarak memisah, kalau ada kesetiaan di dalam hati kedua2 pihak, cinta itu xkan pudar.."





















*Ktk, kmk tauk cita tok dari ktk.. dari pertama kali kmk dgr ktk suka cita tok kmk trs carik dvd cita ya.. sampei aritok kmk crik x jumpa2.. dlok kmk nak beli.. kmk nak diat n kmk nak adiahkan dvd ya k ktk.. kmk tauk ktk suka glak cita ya.. maafkan kmk x bkesempatan carik dvd ya..

kmk ingt gik.. 1/1/12 kita sempat kuar gik tghari camtok.. masa ya ktk, mak ktk n adik2 ktk nak blt kpg.. kmk sempat gik kuar main boling ngan ktk.. nyesal kmk x paksa adik2 ktk main sama mun tauk xda kesempatan camya gik.. apa2 pun, hepy nuyer.. smoga ktk success slalu k.. smoga ktk dpt kbhagiaan yg ktk maok.. maafkan kmk x mampu bhagiakan ktk..

29 comments:

  1. owhhh..ingat ke cerita filipina tu..yang ni tak pernah tengok..huhuhu

    ReplyDelete
  2. mek xpnah nga juak cita tok...mungkin dalam kategori x meminati...hihihi...

    ReplyDelete
  3. filipina dgn korea pun ada kan.. dua2 tgk..

    ReplyDelete
  4. izwan : baru tgk jugak ni.. hehe

    ReplyDelete
  5. Nao Mei : kmk suka ngga cita berepisod camtok.. pat isik masa ke cya.. :)

    ReplyDelete
  6. aku HaniAsyira : aah.. penah gak dgr filipina ada jugak cite ni.. tp x penah tgk.. yg korea ni pun baru tgk.. dah lama dah nak tgk tp skang ni line baru laju ckit.. hehe

    ReplyDelete
  7. stairway to heaven! such a nice drama! love it :)

    ReplyDelete
  8. Muhammad Saiazuan Norhalik : best cite ni.. x sabar nak tgk ending.. haha

    ReplyDelete
  9. Pykaa Pdott : mesti best ending dia kan? hehe.. jgn cite dulu k.. nak tgk sendiri. hehehe

    ReplyDelete
  10. alaaa ein xlayan cite korea...

    ReplyDelete
  11. Kepercayaan yang menjadi keutamaan :)

    ReplyDelete
  12. Hanif Idrus : layan jugak la cite ni kalo nak tgk.. hehehe

    ReplyDelete
  13. E'in : saje nak penuhkan masa.. hehe

    ReplyDelete
  14. ahsfantasy Ryu : betul tu.. :)

    ReplyDelete
  15. hyeee 1st time mek singgah ctok..urangg kucin ktk ooo buleh cia kmk laksa ya..HAHAHHA
    anywy "hpy nuyerrrr "

    ReplyDelete
  16. Jna marcello : aok.. kucng.. Insyaallah.. :)

    ReplyDelete
  17. xpenah tgk la :p nwayy happy 2013!

    ReplyDelete
  18. fizafantagirO: hepy nuyer.. :)

    ReplyDelete
  19. ayu : boleh pulak main rasa2.. haha

    ReplyDelete
  20. penah nangga nak philipin pun.. nak korea tok macam penah nangga.. x ingat dah eh..hehe..

    ReplyDelete
  21. akak x pernah tgk nie .. hurmm lama dah kan ..

    ReplyDelete
  22. KT : kmk xpenah ngga nak pilipin.. nak korea tok pun lom abis ngga.. hehe

    ReplyDelete
  23. rasanya dah lama kak ieda.. ejulz tahu pun dari dia.. dari dulu lagi cari dvd ni.. nak tgk n nak bg dia lps tgk..

    ReplyDelete
  24. pernah tgk citer lama.dah lama sgt dah citer ni kan.masa akak study kat U lagi..huhu

    ReplyDelete
  25. c kacak tu buifrin gua wei hehehhehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...