Wednesday, 9 January 2013

SUKAR melafazkan.. ^_^



Pernah tak tengok situasi budak laki2 edisi nakal mengorat aweks-aweks? hehe.. bila duduk lepak ngan member2 diorang n tengok aweks lalu mesti ada je bunyi sound track.. hehe.. "Piweeetttt".. ada yang memuncungkan bibir sampai keluar satu bunyi.. haha.. "I love you".. suka hati diorang je ungkap kata2 tu.. padahal x kenal lagi.. haha.. dan macam2 lagi la cara diorang.. hehe

Apa yang jadi persoalannya di sini.. Bila ada jugak la awek2 yang TERgoda dengan godaan orang2 camni.. maka berCOUPLE laa diorang.. Dan bila dah dapat, dengan senangnya laki yg ngorat tadi tu ngorat org lain bila dah jemu dgn awek yang kononnya COUPLE tu tadi..

Tu baru satu contoh cerita.. Ejulz malas laa nak letak cerita banyak2 sini.. nanti x terbaca pulak korang.. hehe.. 

So, ape pendapat korang? Senang melafazkan cinta, senang juga memutuskan hubungan itu? Sukar melafazkan cinta, sukar juga melepaskan ia pergi? atau sebaliknya..



Jangan lupa like page ejulz ni k.. ^_^ [Ketawa bersama, menangis bersama]


















*Ktk ingat x cara kmk nak kenal ktk dgn lbh dekat dlok? mesti ktk dah x ingat nak?




16 comments:

  1. hahaha...so sweet...memanglah senang melafazkan...tapi sama ada lafaz tu jujur & ikhlas....keikhlasan yang kita cari kan...
    Then...untuk sukar lak...sukar utuk mereka yang jujur n ikhlas menyintai...
    menerima seseorang dalam hidup adalah satu keajaiban bagi mereka...hihihi

    ReplyDelete
  2. bena kata ktk.. yg penting jujur n ikhlas.. :)

    ReplyDelete
  3. :)...keikhlasan segalanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikhlas, setia dan menerima seadanya.. :)

      Delete
  4. betul memg mudah melafazkan tp kne ikhlas la

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. bukan lafaz sbb rasa boring xde teman..

      Delete
  5. depend dgn jodoh juak..mun dah jodoh nya bertemu dgn cara mudah, xpat juak kita nak madah apa nak (^_~)V (ya ujung nya tek..kehkehkeh)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya laa.. bena kata ktk.. mcm penah ada pngalaman jak tok.. hehe

      Delete
  6. nice.. yg pnting kita iklas psti ada jlan.. slmat bknalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam pkenalan.. :) tq singgah n komen.. :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...