Wednesday, 16 January 2013

Top 10 Pengomen teGar 2012

Senarai pengomen tegar blog ejulz yang x seberapa ni pada tahun 2012.. :)


No.1, Terima kasih kak ieda sebab sudi komen n banyak bagi nasihat kat ejulz.


No.2, Terima kasih Ayu.. :)


No.3, Sweety Honesty aka Cikgu dayang.. lama dah x nampak dia.. link pun dah hilang..

No.4, Elyna Mirsada yang sibuk dengan examnya.. hehe


No.5, Aini n_ar budak Sibu. makseh dik.. :)

No.6, Khaty Tuah novelist Cahaya Qaseh.. sikit g nak abis baca novel ni.. hehe :)


No.7, Nurul Husna.. thanks yer.. hehe


No.8, bro Hanif Idrus.. thanks sudi komen.. :)

No.9, Ir Yien.. lama dah IrYien x update.. sibuk keje katanya.. hehe


No.10, Cik Rongoks.. thanks ika, jgn stress2 ngan kerja k.. hehe



*Sekali lagi TERIMA KASIH ek.. ^_^














14 comments:

  1. Wah, agaknya bilalah pula saya akan terpilih ya? Hehehe. ;)

    ReplyDelete
  2. nm i tak tesenarai upanya .. u i twitter i .. sudi follow ye. blh chit chat selalu @lilizazaliza

    ReplyDelete
  3. memang pengomen tegar mereka ni ejulz.....tahniah semua

    ReplyDelete
  4. tq ejulz...sweety myb ada masalah kot mnyepi mcm tu ja..rndu dia.huhu

    ReplyDelete
  5. Tahniah..:) pasni kene singgah sini la hihih..^_^

    ReplyDelete
  6. sejak jrg update dab bw ni kak munna dah tak jadi pengomen tegar kat blog kawan2

    ReplyDelete
  7. pembaca setia la ni kan gudjob

    ReplyDelete
  8. Pembetulan. . Bkn budak sibu. . Budak bintulu. . Hehe. . T.q. .x sangka tersenarai dlm pengomen tegar. . Hehe. . Lmk x dgr kabar. .

    ReplyDelete
  9. kmk?xda..ehehe..singgah jak selalu..tp xda komen..haa..gik asa hoo..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...