Wednesday, 27 February 2013

Mini Giveaway by FD

Naaakkkkk JoinnnNNNNNN! heHe


Syarat-syarat:
  1. Terbuka kepada semua warga Malaysia
  2. Wajib follow dan like sponsor.
  3. Buat entri bertajuk Mini Giveaway by FD.
  4. Copy paste banner dan backlink kan ke entri ni.
  5. Klik SINI dan SINI *WAJIB*
  6. Kalau rajin, tag blogger lain.
  7. Tinggalkan link entri di ruang komen.


Ejulz harap dengan join GA ni, ejulz dapat tambah kenalan dalam dunia blog ni. Dan seterusnya dalam mengeratkan silaturrahim persahabatan sesama kita. Then kalau nak cerita pasal hadiah, mungkin hadiah2 ni menarik untuk perempuan. Dan ejulz dah niatkan nak berikan hadiah ni kepada si gule sempena birthday dia pada 19 Mac nanti. Walaupun dia dah semakin jauh dari ejulz tapi ejulz harap dia akan selalu gembira dan bahagia. Tu pun KALAU menang.. hehe. 

6 comments:

  1. Selamat bersegmen dear :)

    jom join segmen cik akak dik

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  2. Thanks for joining and good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/02/senarai-peserta-mini-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini :) http://amyfendi.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-fd.html Harap dapat ke blog saya pula :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...