Tuesday, 12 February 2013

Mungkinkah akan kembali?






















*Ktk, maafkan kmk sbb msh xpat lupakkan ktk. Tapi ktk iboh bingong, kmk xkan kaco ktk. Kmk tauk ktk xkan pernah ngga blog tok gik. Ktk xkan ngga benda2 yg ada kaitan dgn kmk. Tapi kmk harap Mr.Sugar akan teman ktk sampei bila2. Kmk tauk aritok(12/2/13), dah 8 bulan ktk ngan nya. 12.6.12, kacak tarikh ya.



19 comments:

  1. Adohhh.. Sikpa, yg patah tumbuh, yang hilang berganti :))

    ReplyDelete
  2. Waaaa....sedik kamek baca..sabar bah, bunga bukan sekuntum..kumbang bukan seekor.

    ReplyDelete
  3. Ejulz Terus la berjalan ke depan, kalau kau tidak mampu menoleh kebelakang, kenangan yg penuh dgn kisah pahit manis, kerana di hadapan mu, akan ada ramai insan yg akan memimpin mu hingga ke destinasi penentu di mana hanya kau saja yg tahu...

    ReplyDelete
  4. tedah adik akak yang sorang tok..hihi..sabar je dear..Allah bagi kita kehilangan orang yang kita sayang adalah untuk menguji sejauh mana rasa sayang kita kepada NYA...

    ReplyDelete
  5. biar kan ianye menjadi satu kenangan dalam hidup

    ReplyDelete
  6. hurm ejulz aku da agak da ko ade mslh.. sbb org kate stiap apa yang kita tulis melambangkan diri kita...


    aku bukan perfect nak kasi nasihat, tapi apapun ko kne gak belajar untuk let it go... baik utk sume...


    kadang kita rasa kita layak untuk cinta itu... sbb tu kita seringkali bertemu orng y bukan jodoh kita... dan satu mase ko akan jumpe gak jodoh ko y sebenar2 nye =)

    tapi ia mengambil masa... Ejulz kuat!!!

    ReplyDelete
  7. Sapa ndak ya ka? Untong uwg puan ya..

    ReplyDelete
  8. mcm sedih je.kalau ada jodoh tak kemana kan

    ReplyDelete
  9. Kalau ada jodoh, x ke mana. . :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...