Wednesday, 27 February 2013

Segmen Kenali Saya Purple Sweetyzhanieyz83

Jom kita berkenal-kenalan dengan cik akak Sweetyzhanieyz83 kita ni.. heHe ^_^


Tengok banner dia, comel kan? heHe.. secomel tuannya.. heHe

Nak Join? Klik banner kat atas ni..


Nak cerita sikit pasal akak comel kita ni.. heHe.. Ejulz baru kenal akak sweetyzhaniey ni dalam hujung tahun lepas kalau x silap.. lebih kurang laa. hehe.. Dan kalau tak silap jugak, dia ni baru berkecimpung (ntah betul ke dak word tu.. heHe_) dalam blog ni lebih kurang 3 bulan lebih.. kalau nak kepastian tanya la empunya badan.. hehe. tapi walaupun baru dalam blog, dia dah ramai follower. Ini mungkin sebab dia rajin terjah blog blogger2 lain, termasuk la blog ejulz.. hehe

ape lagi, jom la kita berkenalan dengan akak sweetyzhaniey.. ^_^



opsss! lupa nak bagitau.. KAMI sarawakian.. heHe :P


Hadiah2 pun menarik. Siap ada sijil penyertaan lagi.. hehe

18 comments:

  1. makseh adik cik akak yang seorang nie...hihi...sudi support segmen cik akak :) good luck dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. xda hal kak.. ktk pun slalu support kmk.. :)

      Delete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete

  3. Salam . Dari segmen yg same . datang sini dan follow . jemput lha ke blog kite
    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen sama. Dah follow sini. Jom follow saya balik.

    http://chumellcute.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  5. Dari SEgmen sama ,
    Jom singgah blog Isyah pulak ,kalau sudi >.< btw , done follow you . thanks jemput join segmen awok . da join da .


    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  6. salam.. hai , singgah dari segmen sama.. gud luck, da follow blog nie... =D

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  7. woot woot. datang dari segmen yg same. hai... hehe ^^,

    ReplyDelete
  8. salam..ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  9. Datang dari segmen yang sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Jom ke blog saya . Ouh , saya datang dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  12. singgah dri segmen yg sama..done follow you..follow me back
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  13. list peserta jom Bw rakan

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/senarai-nama-peserta-segmen-kenali-saya.html

    ReplyDelete
  14. nida dtg dri segmen :)

    #selamat bersegmen

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya ibu niar TKI di kualalumpur, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu..saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang bapak tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 230 JUTA yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan keluaraga ku yang sebenar2nya. Bila butuh angka togel ghaib yg sudah kami buktikan hubungi AKI SUKRO DI,081-242-294-597. ingat kesempat tidak akan datang untuk yang kedua kalinga KETIK >>>>KLIK DISINI<<<< TRIMAKASIH.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...