Wednesday, 27 February 2013

Segmen Nisha nak follow korang

Nak joiN jugak.. Follow jangan x follow.. hehe ^_^


Nak join? klik banner comel kat atas ni k.. ^_^

Kali ni nak tag :





Khas buat adik Nisha, 
                   Pertama sekali abang nak ucapkan tahniah kat adik sebab berjaya buat satu segmen ni. Abang tabik spring la kat adik, baru berusia 13 tahun dah buat segmen camni.. hehe.. Kalau zaman abang dulu x sentuh lagi komputer ni kot. Bersyukurlah dengan kemudahan yang ada sekarang ni k.. :) Gunakanlah sebaik mungkin untuk kebaikan. Dan abang menggalakkan adik berblog ni, bukan sahaja untuk mengeratkan silaturrahim tapi untuk adik belajar cara penulisan dengan betul. Tapi kena la pandai pilih blog.. Kalau blog abang ni penulisan lintang pukang, tak berapa nak betul.. hehe. Apa2 pun abang doakan adik berjaya dalam pelajaran.. ^_^

15 comments:

  1. gud luck buat adik

    dan buat nisha .. jgn terlalu leka dgn internet , nanti boleh lalai dlm pelajaran ;)
    semoga berjaya dan selamat dtg ke dunia blog

    ReplyDelete
  2. jemput join segmen nie jgak.. mana tahu rezeki kan http://www.sararose.my/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  3. http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

    hai..singgah sini jgak!

    ReplyDelete
  4. hehehe.. Thank you Abang ^_^

    Done follow abang punye blog. Senarai peserta,

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-nisha-nak-follow.html

    Jomlah BW! ;)

    ReplyDelete
  5. Hai dari segmen sama >.<
    done follow awak .
    Jgn lupa follow sy balik :)

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

    LIKE my fanpage too!!

    http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

    ReplyDelete
  6. Dr segmen yg sama. :)

    http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

    ReplyDelete
  7. salam..dari segmen yang sama :)
    honestly,sy dah follow awak :)

    http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

    ReplyDelete
  8. salam..ayu dtg dr segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

    ReplyDelete
  9. Hai..hai dari sgmen y sama...
    jom ke blog hani pula...
    http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

    ReplyDelete
  10. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang samee!~
    hyeee ;)

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

    ReplyDelete
  12. hye..done follow
    dtg dr segmen yg sama

    http://qelaramlee.blogspot.com/2013/03/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...