Thursday, 21 February 2013

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN


Nak tag pengomen paling tegar bulan Februari setakat ni;




Kenapa nak 'up'kan follower?

<3 font="" kenalan..="" nak="" sebab="" tambah="">
<3 berkongsi="" font="" info2="" nak="" semasa..="">
<3 baca="" dari="" font="" info2="" korang..="" menarik="" nak="" sebab="">
<3 dah..="" dah="" font="" hehe="" lagi="" sebab..="" sebab="" terpikir="" x="">



Ok, korang join la segmen ni k.. ^_^


17 comments:

  1. hai!! thx sudi joi! Dah follow sini tau! jmput singgah & follow blog kwn2 yg lain..tahniah jgk sebab dah tersenarai dlm bloglist sy!

    http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    boleh tolog saya
    DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    done follow you

    ReplyDelete
  4. STYLO JUAK NAMA SEGMEN TOK..HIHIHI..

    ReplyDelete
  5. hihi...cik akak pun dah join juak dik..hihi..:)

    ReplyDelete
  6. http://www.maileyjayley.my/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-ku.html

    jom dear :) join segmen nya tok..nga cam best jak..teringat dik tek alu tag dik..hihi

    thank tag akak segmen nok atas ya.,.hihi...akak terpilih oh..makseh dear..cik akak dah join

    ReplyDelete
  7. dalam segmen yang sama..saya follow awak,hope sudi follow balik :)

    http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  8. done follow you.. jemput datang ke teratak ku..
    http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  9. hai! deno datang dari segmen yg sama dan deno folow sini! jom ke blog deno? hehe

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. nida dtg dri segmen :)

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama.. follow skali blog nie.. :D.. selamat berkenalan

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  12. singgah dan follow sini .kalau sudi meh singgah dan follow blog saya :)
    http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  13. Hai dari segmen sama >.<
    done follow awak .
    Jgn lupa follow sy balik :)

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    LIKE my fanpage too!!

    http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    follow~ #1241

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...