Saturday, 23 February 2013

SEGMEN : "WHO IS THE LUCKY ONE ? by HANNA & KK

Ejulz join k.. ^_^


Dah like n follow semua sponsor.. :)

Yang kat atas tu bukan ejulz k.. hehe. ejulz x sehensem tu.. hehehe.. tu sebenarnya hadiah doodle dari rakan blog satu masa dulu.. hehe.. Ok, nak cerita pasal 'LUCKY' ni, ejulz rasa dalam seumur hidup ejulz, ejulz cuma dapat hadiah cabutan bertuah. Masa tu dapat bag roda yang besar masa family day jabatan tempat ejulz keja.. Then, ejulz pernah dapat hadiah cabutan bertuah jugak masa malam 'GALA DINNER' ofis tahun lepas. Rasanya itu je hadiah yang ejulz pernah dapat masa cabutan bertuah kot.. hehe. Ejulz jugak pernah 'bertuah' sebab menang beberapa segmen dan contest dari blogger. :) Ejulz juga pernah dapat hadiah dari contest dari nuffnang. Masa tu dapat 3 tiket wayang free dan beberapa hadiah lain seperti bantal dan keychain.. ehehe. Dan ejulz paling rasa bertuah sebab pernah kenal dan disayangi insan yang bergelar Si Gule..


Kali ni nak tag : 











#Diorang ni merupakan top 10 pengomen tegar blog ejulz bagi bulan februari setakat ni. hehe



15 comments:

  1. comel je doodle tuu :D
    good luck :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kalau buat sendiri mmg x jadi laa. hehe

      Delete
  3. as salam..
    thanks sbb sudi join segmen kami ;)
    salam perkenalan n good luck! ^^

    wah..pening pale baca..kna select smua..
    adakah sy sorg y mengalaminya? ahah...happy blogging

    ReplyDelete
  4. alamak ada link akak
    ekekek .. ok2 .. insyaallah ada masa akak joint ye cayunk !

    apa2 pun gud luck ! ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...