Thursday, 14 February 2013

Senarai Sponsor Yang Baik Hati.. ^_^

1 Waterproof Lomo Camera bernilai RM60 ni disediakan oleh pemilik blog Enna Banana 


 Tudung Bawal (2 helai) bernilai RM18 sehelai ni disediakan oleh pemilik blog Boutique4U

Dessert Fork & Spoon Set (10 set) ni pulak telah disediakan oleh Cenderahati Perkahwinan Cantik dan Murah

Sticker Fridge Magnet (50 pcs)
Button Badges (50 pcs)

Sticker Fridge Magnet dan Button Badges ni disediakan oleh Cenderahati Akamika Gift

Eskinol Facial Cleansor 75ml (1 botol) disediakan oleh One Stop Shopping 2013

Air Madu Kira Haq (1 botol ) disediakan oleh Jom Shopping AIR MADU KIRA HAQ

T-Shirt Couple (1 Pasang) disediakan oleh pemilik blog http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/




10 keychain/souvenir dan 3 buah novel dari "Ketawa bersama, menangis bersama" page

1 Celak Arab dari Bedak Arab (Kokuryu Super Summer Cake)




Nak join? Klik sini k..  ^_^







39 comments:

  1. alhamdulillah kerana ada yg sudi jadi sponsor nie !
    x sabar dah akak nak joint ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy! kak ieda nak join.. ^_^ hehe

      Delete
  2. wah pasti meriah ni sponsor pun banyak !

    ReplyDelete
  3. wah dik..banyak penaja..hihi..lak jemput akak join segmen adik :)

    ReplyDelete
  4. banyaknya sponsor. . nmpk menarik. . hehe

    ReplyDelete
  5. eh ejulz wat ga ka..tk tahu pn..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. dalam perancangan nak buat segmen.. join nanti k.. :)

      Delete
  6. Replies
    1. alhamdulillah dpt sponsor.. :) tp gambar tu ada gmbr contoh je sbb x dpt gambar asal dari sponsor..

      Delete
  7. whoa banyak nyaa sponser.......macam best jerkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. join nanti k.. :)

      Delete
  8. wah banyaknye sponsor... nak kamera lomo lah...hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. join nanti k.. Insyaallah kalau ada rezeki.. :)

      Delete
  9. Wah..banyaknye hadiah..nak join nanti...

    ~ ejul.. ni bukak thru hp..guna mobile view..tak dapat baca la..kena bukak website view..baru nampak tulisan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. ok.. jgn lupa join nanti k.. :)

      Delete
  10. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. join jgn x join.. ajak rakan2 lain jugak.. :)

      Delete
  12. wah!!!!!!! hadiah serius lumayan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. sponsor sudi bagi.. :)

      Delete
  13. salam ejulz nak tanya la . klo takde facebook boleh join tak ??? ;( boleh la yeeee . =(

    ReplyDelete
  14. banyak adiah bez2 woooooo...juling mata mek nangga
    murah rezeki ktk dpt byk penaja..alhamdulillah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...