Wednesday, 13 February 2013

Tudung Online MN Boutique Koleksi Terkini

Nak Join!! Nak joiN jugaK! 

Tapi kaLau meNang pun xbermaksud ejulz gune tudung tu k.. hehe.. Ejulz lelaki tulen tau.. hehe. Contest ni mengingatkan ejulz tentang satu GA yang ejulz pernah join iaitu "Jom Join 1st GIVEAWAY From TelekungNajwa".. Hadiah2nya hanya untuk perempuan je.. So ejulz berniat masa tu, kalau dpt hadiah ejulz nak hadiahkan pada Si gule.. Alhamdulillah masa tu tertunai jugak niat ejulz untuk bagi hadiah tu kat dia. Tengok sini.. Tapi sekarang dia dah xde.. Ejulz x tau nak bagi kat sapa kalau dapat hadiah tudung dari contest ni. (macam la confirm menang. hehe). Tapi kalau betul ejulz dpt hadiah ni, berpeluangkah ejulz nak hadiahkan kat dia lagi? Persoalan yang tiada jawapan..

CUkup! cukup! xmau sedih2..hepy2 je k..


Nak join? klik banner kat atas ni k.. 




Ayu2 je muka model ni pakai tudung kan? Kepada awak2 di luar sana yang bergelar perempuan, pakai la tudung k.. sapa kata perempuan pakai tudung x comel.. comel sangat2.. Lagi pun ejulz tgk design2 tudung MN Boutique ni cantik. Kalau la Si Gule masih ada, mesti ejulz dah hadiahkan untuk dia.. Korang usha2 la koleksi tudung kat www.mnboutique.com k..

"Tudung Online MN Boutique" patut menjadi pilihan muslimah masa kini.. ^_^



Ape lagi? Join la k.. ^_^ hadiah2 pun memang menarik..

Hadiah-hadiah:
  • Tempat Pertama  : 1 Pemenang X RM150 + 1 X FREE TUDUNG
  • Tempat Kedua      :  1 Pemenang X RM100 + 1 X FREE TUDUNG
  • Tempat Ketiga      : 1 Pemenang X RM50 + 1 X FREE TUDUNG
  • Saguhati                 : 5 Pemenang X 5 FREE TUDUNG





2 comments:

  1. Nak juak akak join segmen nie..hihi...dapat tudung..hehehe...:)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. join la kak.. ney tauk ada rezeki.. :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...