Thursday, 14 March 2013

Contest Kaca Mata PapaMifz.com

Ok, nak cerita pasal cermin mata ejulz.. hehe.. semua cermin mata yang ejulz beli xde jenama yang branded2.. yang biasa2 je.. kebanyakan berharga seratus lebih je.. dan ada jugak yang bawah seratus.. hehe.. Kenangan manis sepanjang berkaca mata? tak tau la apa yang manis sangat.. hehe.. Tapi yang pahit masa ejulz terlibat dengan kemalangan motorsikal.. agak teruk jugak laa.. nasib baik cermin x cucuk mata.. Alhamdulillah.




Cermin mata bingkai putih ni dah lama ejulz x gune. Ejulz dah tukar yang sekarang ni. Rindu moment kat atas tu sbb si Gule yang ambik gambar.. :)


Ni yang ejulz guna sekarang.. Ejulz guna masa pergi kerja, guna masa main futsal, guna masa joging, guna masa main tenis.. pendek cerita memang ejulz selalu guna yang ini laa.. hehe


Yang ni pulak memang ejulz masih guna tapi x selalu guna sebab berat sangat.. hehe. Possing duduk tu masa ikut member pergi perlis dulu.. hehe


Yang ni pulak cermin mata member. saja guna masa bgambar je.. hehehe



Join la contest ni.. Sama2 kita meriahkan.. :) 

5 comments:

  1. oh ini rupanya wajah sebenar tuan punya belog...baru nampak hari ni...heee...

    all the best untuk contest ni...

    ReplyDelete
  2. isk3. . byk nya cermin mata. . kmk cgek pun xda. . haha. .

    ReplyDelete
  3. terima kasih sebab sudi join contest PM,semoga berjaya yer...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...