Sunday, 10 March 2013

Minah arab cantik & MANTOP!!

Mehh cuci mata tengok awek2 arab ni.. ehehe.. ejulz usha kat google je.. hehe




Cantik2 kan minah arab ni? hehe.. Kalau dpt bini arab ni xtau laa.. x terkata.. x terkata sebab x reti nak cakap bahasa arab.. hehehe..

Teruja tgk kecantikan diorang? Gunalah produk kecantikan diorang.. BEDAK ARAB..




Nak tahu keterangan lebih lanjut? Meh gi sini.. [BEDAK ARAB]


#Kalau dah guna & muka dah nampak macam awek2 arab, bagitau ejulz k.. Leh ejulz g masuk meminang.. hehehe.. Gurau je.. ^_^




11 comments:

  1. hahaha..tahu2 jak orang arab pakai bebad arab..adik tok nag adanya..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ktk k bedak arab kak? hehe.. ok ka?

      Delete
    2. akak sik pakai bedak arab lah dik..hihi...pakai cosway pun...yalah tek malas nak bebedak...alu x pakei lah..hihi

      Delete
  2. Replies
    1. Tlg promote bisnez org je.. kalau berminat pegi la kat page tu ek.. :)

      Delete
  3. untuk komen akak pakai tutor tok jak dik

    http://www.khaiangel.com/2012/08/tutorial-letak-scroll-bar-pada-comment.html

    untuk beloglist cik akak pakai tok

    http://teknikbuatblog.blogspot.com/2010/12/cara-membuat-scrolling-bloglist-pada.html

    untuk Blog Archive boleh pakai tok

    http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2011/06/tutorial-buat-scroll-box-untuk-blog.html

    dik cuba ketiga2 ya..insyaAllah dapat

    ReplyDelete
  4. mereka adalah ummat yg paling dekat dengan keturunan nabi .. dulu2 kaum mereka memang terkenal dengan cantik dan handsome semuanya ..

    syukur lah dgn org mesia shja .. nak2 kalau x pandai berbahasa arab tuu kekeke ;)

    ReplyDelete
  5. Nang kacak-kacak semuanya.. Kamek jark sik kacak.. Hahaha..

    ReplyDelete
  6. Untunglah keturunan Arab, apapun kita patut bersyukur atas nikmat wajah kurniaan Tuhan. :)

    ReplyDelete
  7. ooooo...mek report dgn si gule kelak...
    sidak nang kacak..mata nya bez..besar..cam kartun...
    mun kmk makei celak ya..dpt x kmk bertukar jd gegirl arab..kehkehkeh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...