Monday, 25 March 2013

Pemenang Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat "Si Gule" pada 19 Mac

Alhamdulillah selesai pilih pemenang. Terus terang ejulz bagitau terlalu sukar ejulz nak cari pemenang. Terlalu banyak ucapan2 dan entry2 yang kreatif dan cantik2. Sampai banyak kali jugak la ejulz tapis. Tahniah diucapkan kepada pemenang. Yang tak menang bukanlah kalah atau entry tak menarik. Bagi ejulz semua penyertaan memang terbaik. Dan bagi ejulz jugak, hadiah2 ni tidak dapat dibandingkan dengan doa2 dari korang semua. Terima kasih di atas doa yang diberikan kepada si gule. Semoga si gule sentiasa bahagia selalu, dimurahkan rezeki dan sentiasa mendapat keredhaanNya.. Sekali lagi ejulz ingin mengucapkan ribuan terima kasih. Tidak lupa juga kepada sponsor2 yang sudi sponsor segmen ejulz ni. Ejulz doakan agar perniagaan korang akan maju dan dimurahkan rezeki. amin

Senarai pemenang adalah seperti berikut:


- 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges. – Ejulz akan poskan sendiri dalam masa terdekat ni k.. ^_^

- 1 Waterproof Lomo Camera (Seorang pemenang)  - *Sila berhubung terus dengan sponsor à https://www.facebook.com/BananaShops


- T-shirt couple (sepasang) - *Sila berhubung terus dengan sponsor à https://www.facebook.com/pages/ZA-ShOp/349975898372372?ref=ts&fref=ts


- 2 helai Tudung Bawal (2 pemenang) - *Sila berhubung terus dengan sponsor à https://www.facebook.com/pages/My-Online-Boutique-For-You/111844262183682


- Dessert Fork & Spoon set (10 set) (10 pemenang) - *Sila berhubung terus dengan sponsor à https://www.facebook.com/cenderahatiperkahwinan 


- 1 botol Eskinol Facial Cleansor (Seorang pemenang) - *Sila berhubung terus dengan sponsor à https://www.facebook.com/pages/One-Stop-Shopping-2013/144863432278371


- 1 botol Air Madu Kira HAQ (Seorang pemenang) - *Sila berhubung terus dengan sponsor à https://www.facebook.com/pages/Jom-shopping-AIR-MADU-KIRA-HAQ/263363260444244


- 10 Keychain/Souvenir (11 pemenang) – Ejulz akan poskan sendiri dalam masa terdekat ni k.. ^_^


- 3 buah Novel (3 pemenang) – Ejulz akan poskan sendiri dalam masa terdekat ni k.. ^_^


- 1 Celak Arab (Seorang pemenang) - *Sila berhubung terus dengan sponsor à https://www.facebook.com/compactpowder




25 comments:

  1. yeah..hani menang jugak..thanks ejulz

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat semua yang bertuah! :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..dpt jugak...suke2..hehe...trima ksh =)

    ReplyDelete
  4. yeyehhh... menag.. alhamdullilah... :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..tahniah kpd semua.. :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah ada rezeki sy.thanks penganjur

    ReplyDelete
  7. Yeayy menang (: alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  8. tahniah pmng..dpt juga yg 100 awal tu tq ejulz :)

    ReplyDelete
  9. ala..not my lucky.hihi..dh terima email tak? ari tu ada minta alamat kan.ima dh email ngan kitak.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah , ,ada rezeki join segmen nieyh. . yana dh email ejulz. . check yer. . hope dpt email yana

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..saye menang novel!saye dah email ejulz..kalau tak dapat email saye,bagitau ye!tq. :)

    ReplyDelete
  12. terkezut mek eh
    alhamdulillah..tahniah pd sidak lain
    makseh ejul...x sangka eh dpt camera lomo..dh lamak kmk idamkan..hehe
    sekali lg makseh..hope ktk sentiasa murah rejeki
    hepi eh :)
    dh sent details ngn sponsor

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada pemenang kreatif :)

    ReplyDelete
  14. tahniah utk peserta yang menang.eyda dah sent email :)

    ReplyDelete
  15. alamak, menang ker, dah dpt hadiah tadi, baru tergodek cr kat sini kot2 nama terlekat, rupanya betullah tu couple t-shirt ;) thanks ya...

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah ecah mng..tQ ejulz,xsgka ecah menang novel..tQ so much

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...