Tuesday, 12 March 2013

R.i.N.D.u


#Rindu nak dengar gelak tawanya..
#Rindu nak dengar bersin comelnya..
#Rindu nak dengar cerita lawaknya..
#Rindu nak dengar luahan hatinya..
#Rindu nak dengar celotehnya..
#Rindu nak dengar cerita2 merapunya..
#Rindu nak minum white lady kat swee kang bersamanya..
#Rindu nak main cari perkataan dengannya..




~Mood sedih pagi2 ni.. ermm.. Jangan lupa join segmen ejulz k. Dan apa yang penting adalah doa2 anda semua dlm segmen tu.. Kepada yang dah join, ejulz nak ucapkan terima kasih. Doa2 kalian hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya.



















*Kmk RINDU segala-galanya tentang ktk. Dan kmk berharap ktk masih mampu untuk tetak dengan gembiranya, berharap ktk masih mngekalkan bersin comel ktk, berharap ktk masih bercerita cerita lawak, meluahkan perasaan ktk, berceloteh dengan riang walaupun bukan bersama kmk. Adakah ktk contact kmk sbb rindu atau cuma rasa bersalah? Kmk xkan pernah salahkan ktk. Cuma kmk yg rasa bersalah. Tapi kmk percayak suma tok ada hikmahnya, untuk kebaikan ktk dan utk kebaikan kmk. Percayalah dengan ketentuanNya..



22 comments:

  1. ejulz...be strong kay! jangan sedih2...

    ReplyDelete
  2. huhu.. rindu so sweet! saba ye..

    ReplyDelete
  3. Terima segalanya dgn hati yg ikhlas. .

    ReplyDelete
  4. salam ejulz..jgn sedih2,moga perpisahan yg terjadi akan jadikan diri ejulz dan dia lbh menghargai diri sendiri lagi. tiada dendam tiada marah dan masih mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan masing2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam. Insyaallah kak. sememangnya tiada dendam. yang ada cuma rasa bersalah.

      Delete
  5. aloor sedihh aje
    x perlah dikkk
    mainan hati je tuu
    insyaallah akan reda ;)

    ReplyDelete
  6. SMS LA NGN TERCAYANG YA...
    KANGEN BAND...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ntah la.. mgkin dh xda peluang..

      Delete
  7. Sapa ndak ya ka.. Mesti gerek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. org yg blm pernah beralih di ati kmk..

      Delete
  8. apa yang berlaku adalah ujian untuk kita terus hidup dengan penuh tawaduk kepada dik...Allah tak uji kita kalau kita mampu nak tanggung...cik akak tauk adik akak tok kuat...yang penting ikhlaskan lah dik...andai jodoh adik ngan nya..Allah pasti bantu :)

    ReplyDelete
  9. jgn sedey2 sahabatku..cheer up k..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...