Saturday, 2 March 2013

Segmen : Siapa blogger bertuah by Anak En.Yusni


Nak join? Klik banner kat atas ni.. ^_^

Siapa blogger BERTUAH??

@ Ejulz rasa BERTUAH sangat sebab diberi kesempatan hidup di dunia ni..

@ Ejulz rasa BERTUAH sangat sebab dilahirkan dalam beragama ISLAM..

@ Ejulz rasa BERTUAH sangat sebab mempunyai ibu & ayah yang penyayang..

@ Ejulz rasa BERTUAH sangat sebab ada kawan2 yang baik hati..

@ Ejulz rasa BERTUAH sangat sebab dapat kerja tetap wpun hidup dalam keadaan bersederhana..

@ Ejulz rasa BERTUAH sangat sebab dalam join dalam segmen ni.. ^_^

@ Ejulz rasa BERTUAH sangat sebab PERNAH KENAL DENGAN INSAN YANG BERGELAR 'SI GULE'..

*Harap korang dapat bagi kata2 semangat untuk si gule kat sini k.. klik sini [UCAPAN UNTUK SI GULE]


kali ni nak tag :






7 comments:

  1. thank dik sayang tag cik akak..hihi..:)
    nak join nie...tapi lom dapat BW dulu nie...
    keadaan tak mengizinkan :)

    ReplyDelete
  2. thank adik sayang..cik akak dah join...jom singgah entri cik akak..hihi

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama & follow sini..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  4. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  5. hai...singgah dari segment yang same..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/siapa-blogger-bertuah.html

    ReplyDelete
  6. hey dri segmen same blogger bertuah by Anak En.Yusni ^_^ done follow sini..

    http://zafirahzarrae.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...