Friday, 22 March 2013

Senarai pemenang akan dimaklumkan kemudian

Ejulz dengan ini mengucapkan terima kasih kepada semua peserta segmen yang ejulz anjurkan sebelum ni. Dan ejulz nak ucapkan terima kasih di atas doa-doa yang diberikan untuk si Gule. Ejulz nak minta maaf sebab  mungkin akan maklumkan lewat sedikit senarai pemenang. Yang pasti insyaallah semua penyertaan akan dpt hadiah. Harap sudi terima hadiah saguhati yang x seberapa dari ejulz k. Agak sukar ejulz nak pilih ucapan dan entry yang terbaik. Insyaallah cuti hujung mggu ni ejulz akan usahakan untuk cari ucapan dan entry yg terbaek dan kreatif. Harap semua bersabar k. Sekali lagi ejulz pohon maaf di atas kelewatan ini. Terlalu banyak kerja dan aktiviti yang ejulz kene selesaikan. Sekali lagi ejulz pohon agar semua bersabar k.. :)

12 comments:

  1. hehe..tak sabar tggu..hope menng..amin2..hee..(^_^)

    ReplyDelete
  2. hihi...xhal...yang cik akak join adik cik akak tok

    ReplyDelete
  3. sabar k kwn2 semua
    gdluck
    lak share kek special ngn mek org

    ReplyDelete
  4. Sentiasa sabar menanti. . He2. .

    ReplyDelete
  5. ok aje..take your time ok...^_^

    ReplyDelete
  6. Hi. Just nak inform yang saya dah tukar link blog,
    Dulu, link saya macam ni http://nabilahhh-z.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    Tapi saya dah tukar kepada link macam ni :) Harap boleh tukarkan kat bahagian peserta. Thanks.
    http://nurnabilahhh.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...