Sunday, 19 May 2013

Blogger Pilihan Saya By ALS


Kali ni nak join segmen ALS.. Nak join jugak? Klik kat banner ni k.. ^)_(^


Jangan lupa buat semua syarat2 dia k.. 


Blogger pilihan ejulz kali ni ialah pengomen tegar blog ejulz pada bulan lepas.. Blogger tersebut ialah Kak Nao Mei.. hehe

Nak cerita sikit pasal kak nao mei ni.. dia blogger kelahiran sama negeri ejulz iaitu bumi kenyalang.. Merupakan seorang blogger yang hebat. Dalam masa beberapa bulan je follower beliau hampir2 mencecah 1K.. hehe.. kalau ejulz ambik masa beberapa tahun kot.. hehe

Ermmm.. rasanya itu je dari ejulz..




9 comments:

  1. kmk dah tiga tahun lebih berblog pun x dpt cecah 1k follower.. mok terjah blog ya lok eh..org kmpung nak? hehe~

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi memeriahkan segmen pertama saya.

    Senarai peserta dah siap.

    Boleh jenguk sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-segmen-blogger-pilihan.html

    Terima kasih banyak-banyak.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. Salam,

    Nak bagitau yang sponsor bertambah,

    Sowg jer and saya janji dye yang last,

    Follow yea,

    http://apewajew.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama http://sabghina.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-pilihan-saya-by-als.html :D

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama...done follow u
    http://cahayasirius.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-pilihan-saya-by-als.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama :) goodluck !
    http://chacamonsterr.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-pilihan-saya-by-als.html

    ReplyDelete
  7. salam. boleh sms saya 0195219267. senang saya nk topup terus. thank you! btwe, thniah jugak :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...