Sunday, 26 May 2013

First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani


klik banner untuk join

Assalamualaikum. Akhirnya tercapai jugak hasrat nak buat first GA tapi bukan sorang sorang tau. GA ni berpartner. Terima kasih tak terhingga kepada para sponsor yang sudi sponsor GA first kami ni. Hehe okay dah, malas nak berintro panjang panjang karang merapu ke bab lain. Dengan lafaz bismillah, kami merasmikan GA ni. Nak join GA first kiteorang? Klik banner kat atas. Hadiah-hadiah menarik menanti anda!




 Buku A Doctor In The House Tun Mahathir Biography bernilai RM100
 Buku Islamik
 Bling bling stylish necklace
 Keychain Cameron Highland
 Owl Keychain Felt
 Keychain Little Domo
 Novel The Wedding Breaker 
 Bookmark Tribal
 Shawl/Tudung bawal
 Bookmark doodle
 Bunny fridge magnet
 Shiseido mask
 Sebanyak RM 135 topup ditawarkan untuk para pemenang!


    Klik sini untuk tengok gambaran hadiah dan pembahagiannya! =)





  Jangan risau, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan pak cik random.org. Biar   
  adil untuk semua.


SESIAPA YANG TIDAK MENGIKUT SYARAT, AKAN DIBATALKAN PENYERTAANNYA JADI TOLONG JUJUR!


Kami mencari seramai 54 orang pemenang!! Jom meriahkan GA pertama kami! Mana tahu rezeki anda kali ni! Goodluck 

9 comments:

  1. Gud Luck k..Follow u Back here..

    ReplyDelete
  2. Tq.. follow awk juga kat sini.. =)

    ReplyDelete
  3. goodluck , membalas kunjungan , done followback :)

    ReplyDelete
  4. thanks join..pastikan sudah ikut semua syarat ye..kalau x penyertaan terbatal..senarai peserta dah diupdate ^^

    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-first-giveaway-by-nurin.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan

    http://rajafarah94.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

    ReplyDelete
  6. salam ukhuwah..fly dr segmen yang sama... jemput ziarah blog ana

    http://amirahsakinah.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

    ReplyDelete
  7. salam awak.. sila hantar link GA ni ke blog penganjur ye. Saya hanya sponser untuk GA ni.
    http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

    Anyway thank follow.. follow awak jgk.

    ReplyDelete
  8. Sila baca sini :)

    http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/perhatian-kepada-para-peserta-first.html

    ReplyDelete
  9. UPDATE 2: http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/06/attention-please-followers-blog-ni-sila.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...