Saturday, 13 July 2013

CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK

Jom join contest Cik Akak.. ^_^



Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)
   





banner kredit KathyRbain

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Jika malas nak buat entri copy je kod html di bawah dan paste di ruangan html new post kalian
Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

8 comments:

  1. insyaAllah join jika ade mse :)

    ReplyDelete
  2. senarai nama dah updates sini

    semak link anda di sini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

    semoga berjaya & salam Ramadhan

    ReplyDelete
  3. segmen sm.. slm ramadhan.. follow sini..
    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  4. I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen cik akak
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html
    by the way..all the best..

    ReplyDelete
  6. mama datang dari segmen yang sama..
    done follow

    http://mamamamy.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-dan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...