Saturday, 27 July 2013

Pening setting Nuffnang!!!

Ejulz cadang nak papar iklan nuffnang guna setting Leaderboard, Skyscraper dan Large Rectangle.. nak letak semua sekali. Last2 iklan x kuar.. haha.. pening main coding ni.. x reti sangat..

Ada sesiapa boleh membantu?

15 comments:

  1. Replies
    1. yer ker? kat page saya x kuar.. adehh.. btw tq..

      Delete
  2. Replies
    1. yer ker? kat page saya x kuar.. adehh.. btw tq..

      Delete
  3. ok dah..kluar dah tu..siap klik lagi..hee..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua sekali keluar ker? lain yang di setting lain yg keluar..

      Delete
    2. owh.. ok.. lambat rupanya.. btw tq.. :)

      Delete
  4. hihi.. dah keluar tu... kadang-kadang nuff ni tidur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg kat atas header x keluar..

      Delete
    2. baru bgtau xde.. dah publish komen sekali dah ada iklan kat atas header.. haha

      Delete
  5. hahaha...ada tu dik...hihi...cik akak yang bawah entri tu lom jadi gik..hihi

    ReplyDelete
  6. Tahniah.....
    Anda berjaya
    hantar detail anda selewatnya esok..
    sebab esok jam 3 lebih cik akak dah tak layan...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/pemenang-contest-ramadhan-raya-by-cik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah inbox sponsor.. :) makseh kak.

      Delete
  7. Dah keluar dah tu. Hehe. Klik2 iklan untuk awak. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...