Saturday, 31 August 2013

Cream Cheese Anchor

 Masa balik raya kat kampung aritu ejulz ada buat Kek Cheese Oreo. Just gune cream cheese, saltcheese creaker, susu pekat dan oreo je..

Cream Cheese ni susah nak cari.. Puas ejulz cari cream cheese brand Anchor ni.. tadi pegi kat Bandar Baru Bangi baru jumpa..


Saltcheese crackers ni pun susah nak jumpa.. x jumpa lagi.. 


Cream cheese n oreo dah beli. Susu n saltcheese crackers je lagi.. hhehe.. x sabar nak buat.. ^_^




8 comments:

  1. senang jak buatnya kan...hihi...
    main lapis2 jak....
    kek paling simple....
    biskut ya kat sarawak nang carik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya laa.. ctok susah nak carik biskut ya kak..

      Delete
  2. Kat Bintangor banyak. Kamek selalu makan bap nya murah dari biskut lain. Tapi mun deras makan pande lejuk jwak kamek. Heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. ya laa.. ktk diam d bintangor ka? kat semenanjung ssh carik biskut ya..

      Delete
  3. singgah isi tabung nuffnang satu


    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
  4. singgah isi tabung nuffnang satu


    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
  5. wah!! rajinnya ejulz..=D..buatla resepi..bleh cuba buat nanti..hehehe..=D

    ReplyDelete
  6. selalu pakai creme cheese tu buat kek je..mmg gebu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...