Friday, 16 August 2013

Kejam!! Remaja perempuan disembelih!!

Kajang: Seorang remaja perempuan berusia 16 tahun mati dikelar bapa saudaranya dalam kejadian di sebuah kuil di Taman Sri Reko, di sini, pagi semalam.

Difahamkan, selepas bertindak menyembelih leher anak saudaranya itu, lelaki berusia 59 tahun terbabit kemudian mengelar lehernya sendiri.


Ketua Polis Daerah Kajang Asisten Komisioner Ab Rashid Ab Wahab berkata, kejadian jam 11.30 pagi itu disedari sanak saudara lain yang bertindak menghubungi polis.


“Sebelum kejadian itu, pelajar tingkatan empat sebuah sekolah menengah di sini sedang membantu ibu saudaranya membasuh pinggan di dapur rumah lelaki itu.

“Secara tiba-tiba, bapa saudara mangsa masuk ke dapur dan mengheret tangan mangsa dan membawanya ke sebuah kuil yang terletak di depan rumah mereka,” katanya.

Sumber : SINI


Tolong ejulz klik SINI & SINI.. tQ..



Nak tengok lain2 barang? boleh tengok kat SINI.. kalau nak order kat ejulz pun boleh.. ^_^

11 comments:

  1. dunia skrg..xth nk ckp aper..huhu

    ReplyDelete
  2. Adoi!!..byk skrg ni..penyakit mental kut..

    ReplyDelete
  3. tak habis kes bunuh...hari tu kes tembak menembak...

    ReplyDelete
  4. seram mek nangga eh
    kejam juak juak..dunia kinek tok nang macam2

    jemput baca & komen entry yumida sitok..blh drop komen byk kali..apa2 komen jak pun diterima pakei:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    ReplyDelete
  5. Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

    ReplyDelete
  6. kjamnya manusia zaman lani!!

    ReplyDelete
  7. huhuhu remaja india kan
    ingat dulu2 org melayu je ada sikap2 macam nie .. rasukan ke ape ke ..
    india pun ada .. huhuh jrang dgr ..
    kesiann budak perempuan tuu huhuh

    ReplyDelete
  8. isk dashyat dunia sekarang kan...
    adoi macam-macam kes..

    ReplyDelete
  9. ya Allah.. mcm2 kes skrg ni.. org tu giler ke hape? atau tekanan perasaan kot.. ish..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...