Sunday, 18 August 2013

Mood kerja pulak

Alhamdulillah dah sampai putrajaya mlm ni.. Setelah 2 minggu layan mood cuti n raya, skang ni terpaksa layan mood kerja pulak dah.. hehehe

Sampai KLIA kazen ejulz ambik.. boleh pulak dia tersalah ambik ejulz kat LCCT.. hehe.. seb baek dekat je.. hehe.. sampai je kat rumah ejulz terus pergi kat peti pos.. tengok ada 4 kad raya.. siap ada duit raya lagi.. hehehe.. x sempat nak buat entry.. Insyaallah mlm esok ejulz buat entry pasal kat raya tu k.. ^_^

Terima kasih kpd yg sudi bagi kad raya.. Dan ejulz nak minta maaf sangat2 kepada yg x terima kad raya dari ejulz.. Ejulz dah pos kpd semua yg join GA aritu tp xtau la kenapa boleh x smpai.. :(



11 comments:

  1. wahdah sampai sinu rupanya..hihi...
    cik akak dah terima kad adik ri ya..sebelum raya dah dapat dik..hihi..

    esok mood kerja mesti down juak..hihi..:)

    ReplyDelete
  2. korje2 .. selamat berkorje ! .. ;)

    ReplyDelete
  3. jom2 kerja.hehe..slmt hari raya maaf zahir batin ejulz

    ReplyDelete
  4. Alhmdullilh..selamat bertugas semula..=D

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya dan selamat bertugas kembali...

    ReplyDelete
  6. Salam.

    Kerja kat putrajaya gak ya..

    ReplyDelete
  7. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw, let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

    Terima kasih :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...