Monday, 30 September 2013

CPUV Nuffnang


Alhamdulillah ada peningkatan CPC Campaigns.. ^_^

Tapi CPUV Campaigns x dapat2 lagi dari dulu lagi.. :(


Tips nak dapatkan CPUV? Kepada yang pernah dapat kongsi2 laa tips k.. Kongsi tips kat petak komen k.. Please.. 

Insyaallah tips2 k0rang ejulz akan jadikan entry "Tips Tingkatkan CPUV".. Setiap tips ejulz akan bagi backlink kat blog k0rang..



"Ilmu patut dikongsi bersama. Semoga ia bermanfaat untuk kita semua.."




11 comments:

  1. cuba hantar tiket ke nuffnang. ini link tuk rujukan awak
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/09/macammana-nak-hantar-tiket-ke-nuffnang.html

    ReplyDelete
  2. try tnya nuffnang tgk....btw, tahniah =)

    ReplyDelete
  3. Kamek pun selalu jark sik dapat. Huhu..

    ReplyDelete
  4. benda pertama yg membolehkan seseorang ya terpilih dpt kempen cpuv ialah kedudukan iklan mesti tepat and betul. Sidak pengiklan yg pilih blog..blog nak nei menepati syarat sidak ya akan dipilih. Then tugas sidak nuffnang berik cpuv blog nak nei sidak rasa sesuai lepas sidak pengiklan senaraikan blog yg sidak mok pilih iklankan produk sidak.

    Kedudukan iklan di blog ktk:
    Leaderboard-betul
    Sidebar- betul
    Between post-x menepati kehendak pengiklan. Iklan di blog ktk debah sekali. Bwh post. Yg sidak maok, kedudukannya antara post. Refer tutorial tok cara engkah iklan between post: http://www.lyssasecret.com/2011/10/tutorial-cara-nak-daftar-dan-letak.html

    Mun kedudukan iklan x menepati mcm sidak maok ya, blog kita xkan dipilih utk diengkah iklan. Then sidak nuffnang pun xpat berik kempen cpuv. Coz semua ya bergantung pada blog yg dipilih oleh pengiklan.

    Cara nak dptkan cpuv, blh tangga yg tok:
    http://umikasum.blogspot.com/2013/09/tips-dapatkan-cpuv-dari-nuffnang.html

    hope membantu ktk. moga berjaya. Kmk pun pernah x dpt cpuv dlm bulan tok. Maybe genre blog kmk x sesuai utk iklan ya kali. Hehe. Tp ya la..kadang2 sidak berik cpuv tok. Ikot nasib juak. Asal kita berusaha jak o..insha Allah diberkati olehNya.sori, pjg gilak kmk ngerepak sitok. hehe

    ReplyDelete
  5. Kena selalu hantar tiket tanya kat nuffnang. Selalu update survey kat dashboard nuffnang tu. :)

    ReplyDelete
  6. Hantar tiket kat Nuffnang. Pastikan kedudukan iklan tepat. Updated survey. Dan yang paling penting Nuffnang kita tu mesti berstatus Glitterati. <---- ayat tok kmk kopi pes di blog kmk pun sbb kmk molah entri nuffnang juak..hehe~

    ReplyDelete
  7. ejulz rjin antr tket.klu blh stiap hari..nti skli dpt akn sng dpt..

    ReplyDelete
  8. X PNH DPT PUN CPUV NI.. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  9. betol apa yang yumida padah ya tek...hihi...
    cik akak dolok pun kosong juak sia...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...