Monday, 23 September 2013

Kontes Review Klinik Cinta

Jom meriahkan contest 



Ni dia blog Klinik Cinta.. Siapa2 rasa tengah sakit cinta tu pergi la ke klinik ni k.. ^_^



Pendapat / Idea / Cadangan / Penambahbaikan :

CINTA? Apa erti cinta? Bagi ejulz mudah untuk mengerti erti cinta. CINTA dalam versi ejulz adalah perasaan ingin disayangi dan ingin menyayangi.. Cinta kepada Allah. Cinta kepada Rasulullah. Cinta kepada ibu bapa. Cinta kepada keluarga. Cinta kepada kekasih yang bakal menjadi teman sehidup semati (Suami / Isteri). Semuanya perasaan ingin disayangi dan menyayangi. Ejulz percaya semua kita sentiasa berdoa agar Allah memakbulkan doa kita. Itu maknanya kita mahu Allah sayang kita dan memberi apa yg kita hajatkan.

Zikir Munajat;


Cinta kepada Rasul. Kita sebagai umatnya haruslah ada rasa cinta kepadanya. Baginda yang tidak pernah menemui kita pun amat menyayangi kita ketika hayatnya..

Doa Pemburu CINTA;


Begitu juga dengan kedua ibu bapa. Setelah banyak pengorbanan mereka kepada kita, seharusnya kita perlu menyayangi mereka dan sentiasa mendoakan mereka..

Doa Untuk Ibu Bapa;


Sebagai seorang manusia semestinya kita mahu disayangi dan menyayangi seseorang untuk dijadikan pasangan hidup..

Doa Seorang Pencari CINTA;



Tu baru mukaddimah.. hehehe.. Jadi, cadangan aku adalah:
1. Menambah satu ruangan kisah2 teladan Rasulullah S.A.W @ hadis2 yang menarik supaya jadi ikutan kepada pembaca2.. Insyaallah..
2. Mungkin boleh cari background yang menarik supaya bila orang tengok, hati berbunga2.. cewaahhh.. haha.






20 comments:

  1. hahaha...awal adik join....cik akak pun nak try join juga tok :)
    bahasa melayu sarawak dah bercampur-campur tik..hahaha

    ReplyDelete
  2. menarik segmen ni =) betol 2 bro..kita ni sbgai umat islam ptt cinta 3 yg teratas tu..bru hidup lbih diberkati...All the best..

    ReplyDelete
  3. mmg mnarik ejulz..klu islamik mmg suka..

    ReplyDelete
  4. kna terjah ni..ada masaalh cinta huhuhu..betul tu ejulz..cinta itu lahir dari dengan izin Allah..=D

    ReplyDelete
  5. wah menarik! macam nak join nanti. hehe

    ReplyDelete
  6. bez segmen tok
    mok terjah kelak
    isik tabong sitok

    ReplyDelete
  7. Terima kasih - penyertaan di terima :)

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya berada di page 1. Selamat berjuang...ada rezeki tak kemana.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum...saya datang dari kontes yang sama. ada masa datanglah berkunjung ke blog saya sensasi2020 ye?

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kerana join, sebarang teguran yang bro buat akan kami ambil kira..

    ReplyDelete
  11. salam..semoga berjaya dgn cadangan2 di atas..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya Aidil Adha, minta copy code html senarai penaja terkini. Terima kasih - Semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  13. Thanks for join.Jangan lupa cek siapa pemenangnya ya :D

    ReplyDelete
  14. gud luck bro...
    siap ada vklip lagi..
    terbaek ler.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...