Tuesday, 10 September 2013

Selamat menduduki UPSR..

Buat adik2 yang ambik exam UPSR hari ni, abang ejulz nak ucapkan selamat menjawab dengan tenang. Gud luck semua. Tidak lupa juga doa buat adik Si Lala yang akan menduduki UPSR jugak arini..


Amalkan doa ni sebelum masuk dewan peperiksaan k adik2.. semoga semasa menjawab, dapat jawab dengan tenang dan betul. Insyaallah..




12 comments:

  1. Adik NYA pun sama UPSR aritok :) Polah sebak jak. Uhuhu.

    ReplyDelete
  2. all the best untuk adik2 yang menduduki UPSR...

    ReplyDelete
  3. dtg singgah sini.. semoga berjaya buat adik2 :)

    ReplyDelete
  4. nice sharing ejulz
    gdluck utk adik lala
    rasa mcm zaman kita dolok ambik upsr..nebes jejak
    isik tabung nuffnnag sitok

    ReplyDelete
  5. Abg shark pn nk wish jugak..
    Gud luck ye semua.
    Dpt 5A bleh mntk adiah ngan abg ejulz.
    Hehe

    ReplyDelete
  6. semoga mereka semua di permudahkn..=D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...