Monday, 16 September 2013

Siapa nak letak iklan FREE?

Berminat nak letak iklan kat blogshop ejulz? Bagi link blog @ fan page perniagaan k0rang kat ruangan komen kat bawah k.. Ejulz letak free je.. Iklan sehingga hujung bulan september..


Follow k.. Klik banner..






23 comments:

  1. AKAK NAK...
    camana ni?? bagi link ja ya..?
    Gambar nak tak??
    http://myfamilyismyhappines.blogspot.com/2013/09/sabun-marine-essence-sabun-serbaguna.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK
      dah follow n LIKE page...
      Ejul kalo awak tukar background blog ni lagi ok kot...sebab warna gelap..=). Tulisan tak berapa nampak...

      Delete
  2. Saya Nak

    http://ana-fisabilillah.blogspot.com/

    thanks law sudi iklankan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sory balqis.. ejulz just letak iklan utk blog @ page perniagaan je.. kalau balqis ada blog @ page perniagaan utk diiklan bgtau k.. :)

      Delete
  3. yeay ! akk org ketiga ekkeke

    nak letak gak bila di pelawa ... ;)

    iedaherbs.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Mowk jwak :

    http://angellovesoldier.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. nk http://www.facebook.com/ifarhanirfan6 blog (: http://supermonitor99.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sory farhan.. ni just utk blog @ page niaga je.. kalau ada bgtau k.. :)

      Delete
  6. Bagus ni..sama2 tolong..=D..terbaiklah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tlg menolong.. x mampu nak tlg cara lain.. cara ni je yg termampu.. :)

      Delete
  7. kmk mok iklan novel kmk ajak boleh x? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. berik link entry pasal novel ya.. :)

      Delete
  8. kmk dah like page ktk
    wah..bez eh..mun da brg mok diiklankan mok kmk iklankan kat page ktk
    selamat ari mlysia
    isik tabong sitok
    kalau free, jemput LIKE post ni:

    https://www.facebook.com/yumida00000/posts/446287318817861

    TQ :)

    ReplyDelete
  9. MIRA NAK JUGAK.. :)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/p/jualan-button-badge.html
    url banner : http://i.imgur.com/Gjmr5dz.gif

    ReplyDelete
  10. nak jugak boleh ker ^^

    https://www.facebook.com/EymasuAndWorldCraft?ref=hl
    http://i.imgur.com/cu9WO2W.gif

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...