Friday, 4 October 2013

Bai Bai UNIFI..

Sedih sangat2 sebab lepas ni dah x dpt nak on9 guna UNIFI.. Ejulz nak bawak UNIFI ni pegi sarawak tapi kawasan kampung ejulz blm ada coverage UNIFI ni.. :( Dah x dapat la nak tgk movie on9 tanpa sekat2 lepas ni.. ermmmm

Esok mungkin ejulz dah nak hantar equipment UNIFI ni kat TM.. Ejulz akan jarang update n BW buat masa terdekat ni.. Akan merindui kawan2 semua.. selalu2 la bersih2kan blog ejulz ni k.. buang habuk2.. isi tabung apa yg patut.. hehe.. sory semua..





10 comments:

  1. wah dik dah pindah sarawak kah tek...hihi..

    ReplyDelete
  2. Aduyai, sedih da jak bunyi.. Kitak diam cney, bro? Kmk sitok makei streamyx, laju jak. Speed okay, dpt nangga RM online. Clear jak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya pakej berapa sebulan ya? kakak kmk ada pasang juak streamyx.. kmk diam kuching..

      Delete
  3. hurm sedih pulak bunyinya.. pakai la broadband..

    recent post : Pentingnya Google+ Kepada Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah pernah pakai bb ni.. tgk kawasan.. kalau kawasan x ok, abis laa.. hehe

      Delete
  4. Mun di Miri tok Unifi not bad :) hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuching x semua kawasan ada unifi.. kpg kmk blm ada coverage unifi..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...