Tuesday, 1 October 2013

Dah berjaya letak iklan nuffnang antara entry, tapiiiii........

Alhamdulillah ejulz dah berjaya letak iklan antara entry.. Sebelum ni memang ejulz nak buat tapi lain yang dibuat lain jadi.. x reti sangat main2 ngan coding ni.. Ejulz cuba buat sekali lagi slps dpt nasihat dan tips dari rakan..


Dan hasilnya, ejulz berjaya letak iklan nuffnang antara entry..

tapiiiiiii.......

Iklan kat header aka leaderboard pulak tak muncul.. :(

Sedih la main coding ni..

13 comments:

  1. jangan sedihla. saya pun tak kuar iklan kat kat header. dari pagi tadi macam tu. esok lusa ada la

    ReplyDelete
    Replies
    1. sblm edit tadi ada iklan kat atas tu.. lepas edit, iklan kat tgh2 ada, kat header pulak xde.. ermmm.. tunggu je la.. :(

      Delete
    2. awk jgn usik dah kod iklan kat header tu. dh betul dah. cume iklan harini x kuar dari siang tadi. merajok kot

      Delete
  2. semalam kmk mok berik tips juak kt ktk, p line selow. mek berik kinek k. ney tauk serba sedikit membantu ktk..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2013/03/tips-dapatkan-cpuvs-nuffnang.html

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makseh.. :) kmk nak betulkan kedudukan iklan lok.. dah bjaya nkah kat tgh2 tp nak kat header ya pandei xda.. ermm

      Delete
    2. Kmk ingat ktk mdh "dah berjaya nikah" tek. LOL! Good luck aite. Kmk sikda iklan, sikpat nolong juakk. Huhu. Mintak cheese cake oreo lok..................... :P

      Delete
    3. kmk pun baca nkah = nikah. heheh

      Delete
  3. Sya pun x reti nk main2 coding ni..klu blog wat hal mmg mntk tlg akk2 kat blog ni je la..huhu

    ReplyDelete
  4. oooo..kenak hooo
    coba tangga lok 2-3 ari tok
    kmk pun sama juak..mun line slow nang iklan ya x keluar especially nok atas sekali ya
    hope dipermudahkan urusan ktk
    all d bez

    ReplyDelete
  5. time kmk mlawat blog ktk tok duak ada.. atas skali jak xda.. dont worry. betol dah coding ya :)

    ReplyDelete
  6. hehehe sila serahkan kpd yg pakar ejulz...

    ReplyDelete
  7. kmk check time tok nang x keluar, blog kmk n blog org lain pun sama
    kmk pernah tanyak sidak nuffnnag..sidak madah..mun iklan ya x keluar...nya bertukar iklan lain bah...coz iklan ya ikut jadul giliran bila keluar
    iboh bingung asal kod ya betul kelak adanya keluar

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...