Tuesday, 8 October 2013

x sabar

Salam.

Curi2 update kat ofis.. hehe.. Rumah dah kosong termasuklah UNIFI dah hantar kat TM.. Ermmm.. x sabar nak balik kampung. x sabar nak tengok tempat kerja baru. x sabar nak tengok persekitaran tempat kerja baru.. Harap2 la bos & kakitangan lain semua ok..

Tapi yang pasti, sedih tetap ada.. sedih nak tinggalkan tmpt kerja sekarang ni.. sedih nak tinggalkan bos yg baik hati & sporting. sedih nak tinggalkan kawan2 yg ejulz dah anggap mcm adik beradik ejulz sendiri. semasa susah dan jauh dari family diorang la banyak bantu ejulz.. kenangan kat sini xkan ejulz lupakan.. rasa nak nangis la pulak.. huHu..


7 comments:

  1. nak balik kampung dh yer... semoga berjaya di tempat kerja baru

    ReplyDelete
  2. mungkin ada yang lebih baik ditempat baru..

    ReplyDelete
  3. untunglah dik...
    dapat pindah sarawak balik....

    ReplyDelete
  4. Biasalah tuu, kena merasa kan.. Tak ada satu pun yg kekal kat dunia right :) Senyumlah, HE knows the best. At least dekat sini close dengan family kan.. Dan close dgn saya juga.. Ehhhhh, just kidding. Hahah ^_^

    ReplyDelete
  5. wahh ejulz dpt kja kt na plk..beznya ayu pn trgin nk tkr kja xdpt2 lg ni.hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...