Tuesday, 5 November 2013

Mencari Sponsor Contest

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Buat julung kalinya ejulz ingat menganjurkan satu Contest.. Tajuk contest akan dimaklumkan kemudian.. Biarlah rahsia.. hehe. Ok, kepada yang sudi nak sponsor sila bagi maklumat yang diperlukan kat https://www.facebook.com/EjulzBlogshop k.. 

Nama :
Link blog :
Barang yg ingin disponsor :
Syarat (Max 2) : 1)
                              2)


haHa.. tgk abg kat atas tu pun cari sponsor.. heHE


*Sponsor dari anda ejulz ucapkan ribuan terima kasih yg x terhingga k.. Smoga dimurahkan rezeki anda..






18 comments:

  1. Uuuu.. contest ape yg ejul nak buat ni..??
    suspen betul.
    haha

    ReplyDelete
  2. Contest apa tok kah? Bila penutupan cari sponsor tok? Kmk mok pk lok mok berik apa. Hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada laa.. klk pdh.. hehe. ermm.. mun dpt kmk nak kumpul sponsor dlm mggu tok.. mggu dpn dah mula contest.. :)

      Delete
  3. apa je yg boleh di sponsor...admin blog, boleh ke tukar font tulisan dalam blog..mcm susah nak baca sikit....hehe...tulisan salan satu teknik menarik pembaca blog..just pandangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas pandangan.. mmg dlm proses.. hehe

      apa2 je barangan yg blh dipos.. :)

      Delete
  4. wah dik...bila nak polah segmen ya tek..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah dlm mggu depan.. Tp mun dah rami sponsor mgkin akan start awal.. :)

      Delete
  5. Haaii cakkk.. jom ioin GA teman, byk hadiah menarik tau.. VITAMIN SHAKLEE X 2, HANDBEG, JUBAH, TASBIH, TOPUP, BROACH DAN MACAM2 LAGI..jom joinnn..

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  6. nak jadi seponser...tapi tak leh bukak FB waktu nih..jom email saya...

    s0undl4cks@gmail.com

    ReplyDelete
  7. wah.. cr sponser yer.. segmen aper yer..

    ReplyDelete
  8. macam nak sponsor jer... kihkihkih

    ReplyDelete
  9. macam menarik je contest yg nak diadakan nieyh , tak sbar nak nak join . huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...