Tuesday, 5 November 2013

Pengomen Tegar bagi Bulan Mac hingga Oktober 2013

Assalamuualaikum dan selamat pagi.. Selamat bercuti kepada adik2 yg bersekolah, yg tgh study mahupun yang bercuti kerja. Salam Maal Hijrah..

Ok, lama sudah ejulz x update pengomen tegar blog ejulz ni.. Kini tibalah masa ejulz update bagi menghargai mereka yang rajin komen kat blog ejulz yg x seberapa ni.. ^_^ Mulai 1 Disember 2013 ejulz cuma akan letak top 10 pengomen tegar pada bulan sebelumnya di dalam bloglist ejulz pada bulan berikutnya. Sebagai contoh, top 10 pengomen tegar pada bulan November 2013 ejulz akan letak di dalam bloglist pada 1 Disember 2013. Dan top 10 pengomen tegar pada bulan Disember 2013, ejulz akan jadikan bloglist pada 1 Januari 2014. Dan begitu juga dengan seterusnya. Dan bagi menghargai mereka yang sudi komen blog ejulz ni jugak, kepada top 10 pengomen tegar keseluruhan bagi tahun 2013 akan mendapat sedikit cenderahati daripada ejulz. Keputusannya akan diumum awal bulan Januari 2014 nanti. Semua ni tanda terima kasih ejulz kepada k0rang yg x jemu2 singgah di blog ejulz yg x seberapa ni.. Terima kasih semua.

Baiklah, tibalah masa ejulz nak umumkan pengomen tegar bagi bulan Mac hingga Oktober 2013. Sebelum tu, kalau nak tengok senarai pengomen tegar bagi bulan Januari dan Februari 2013 boleh klik SINI (Januari) dan SINI (Februari)..


Pengomen Tegar Mac 2013

Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
28
2.
16
3.
14
4.
13
5.
13
6.
11
7.
10
8.
10
9.
8
10.
6

Pengomen Tegar April 2013

Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
8
2.
6
3.
6
4.
5
5.
5
6.
4
7.
4
8.
2
9.
2
10.
2

Pengomen Tegar Mei 2013

Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
12
2.
10
3.
6
4.
5
5.
4
6.
4
7.
2
8.
2
9.
2
10.
2

Pengomen Tegar Jun 2013

Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
8
2.
7
3.
6
4.
6
5.
4
6.
4
7.
3
8.
3
9.
2
10.
2

Pengomen Tegar Julai 2013

Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
38
2.
32
3.
21
4.
17
5.
16
6.
14
7.
11
8.
9
9.
8
10.
8

Pengomen Tegar Ogos 2013

Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
17
2.
12
3.
9
4.
9
5.
9
6.
6
7.
5
8.
5
9.
4
10.
4

Pengomen Tegar September 2013

Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
23
2.
23
3.
19
4.
16
5.
7
6.
7
7.
6
8.
6
9.
6
10.
5

Pengomen Tegar Oktober 2013

Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
16
2.
8
3.
6
4.
6
5.
4
6.
4
7.
4
8.
3
9.
3
10.
3


Pengomen Tegar November 2013

1. ?
2. ??
3. ???
4. ????
5. ?????
6. ??????
7. ???????
8. ????????
9. ?????????
10. ?????????


Dan siapakah PENGOMEN TEGAR 2013?? Tungguuuuu!!! ^_^





37 comments:

  1. nama saya tak ada..sedih..anyway saya baru kenal anda..baru join je...salam kenal...tahniah yang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe.. boleh kejar lagi tu.. hehehe. salam kenal. susah la nak terjah blog bro balik.. xde link blog bila klik nama..

      Delete
  2. Ramai blogger yg aku kenal kat atas tu...mereka ni mmg best2, rajin komen :)

    ReplyDelete
  3. kmk ada kat bulan mac jak. otedahh. ya la kmk mala jak busy. huhukk. x sabar mok hbis study. mok aktifkan diri komen kat blog orang ehh.. :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpa.. fokus study jak dlok cya. hehe

      Delete
  4. wah... boleh nampak org yg sama tu...

    ReplyDelete
  5. Cool. Nama cik akak nang sik pernah misssssss koh!! HAHA. Ohsem juakk.

    ReplyDelete
  6. eh ada juga tersenarai.. tq ejulz.. ni pun dh lama x komen kat sini... baca je entry tp x komen... anyway tq ejulz entri ni.. ada gak tersenarai kat situ...

    ReplyDelete
  7. macam ada je macam ada je blog gua kat situ ahakk ahakk !

    ReplyDelete
  8. blog akak pun ada juga tersenarai untuk bulan ogos.. hehe.. dah lama tak singgah sini.. terima kasih untuk entri ini.. :D

    ReplyDelete
  9. nama sy msk snarai gak..thanks..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah.. blogger gempak.. hehe

      Delete
  10. 4 blm berturut2 Fiza ade yer.. hehe..thanks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus la ada.. hehe.. tq sudi komen.. :)

      Delete
  11. Replies
    1. terima kasih sudi komen blog ni.. :)

      Delete
  12. eh. eh. x sangka eh blog kmk ada juak. hehe. tq ktk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti la ada.. rajin2 la komen k.. hehe

      Delete
  13. walla tq so much, lama KA x singgah sini !

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq jugak sebab sudi komen kat blog ni..

      Delete
  14. kmk ada..uuuuuuuuuuuuu..thank you..:D

    ReplyDelete
  15. nak jadi pengomen tegar la...tapi kena baca semua entry ni sambil klik2 iklan...hehehe

    ReplyDelete
  16. skrg jarang dah berkomen. . hehehe. . mok jd pengomen tegar juak. .

    ReplyDelete
  17. wahhhh ein pun ade.. tp utk sbln jelaa.. huhu

    ReplyDelete
  18. alahai..lame xbkunjung ke blog ejulz ni..farisha bercuti panjang..cuti bersalin :) nanti dah aktif blogging farisha akan datang berkunjung lagi ye ^-^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...