Sunday, 24 November 2013

Suka Duka 24 November 2013


Berita Gembira
Hari ni ejulz keluar dgn Si Lala. G tengok movie THOR.. heHe. Lepas tu kami g main boling kat riverside.. Semasa main ada hadiah2 baucer disediakan pihak pengurusan boling.. 10 pemain terawal yang berjaya membuat jatuhan sebanyak 9 pin akan mendapat baucer 2 game @ 1 game percuma. Ejulz dpt 1 baucer 2 game percuma. Selepas habis 10 baucer yang pertama, 10 baucer lagi dikeluarkan utk 10 pemain terpantas yang mendapatkan jatuhan pin sebanyak 8 pin. Kali ni ejulz dan Cik Lala dpt.. Ejulz dpt baucer 2 game percuma dan Cik lala dpt 1 game percuma. Selepas tu ejulz dpt 1 lagi baucer free 2 game sebab dpt buat jatuhan pin sebanyak 7 pin. Dan untuk 10 pemain terawal yang dpt buat jatuhan pin split akan dpt 1 token utk main snuker pool.. heHe

Berita Sedih
lepas habis main boling, ejulz n Cik Lala singgah beli waffer. Lepas makan, kami nak balik dan baru perasan yang helmet xde kat motorsikal.. Ermm.. Terpaksa la meredah jalan tanpa guna helmet g cari bengkel atau kedai motorsikal sbb nak beli helmet. Tapi kedai banyak dah tutup. Then ada seorang pakcik tegur, "Helmet hilang?". Kami just mampu mengangguk. Then dia nasihatkan kami buat laporan just untuk makluman. Kami pun pegi balai berdekatan nak buat report tapi pegawai kat situ kata report xleh guna utk bagi kebenaran bawa motor tanpa helmet. Last2 diorang pinjamkan helmet. Then kami terpaksa ketuk pintu rumah tokei bengkel motorsikal.. heHe.. beli helmet baru.. malang sungguh nasib hari ni..


8 comments:

  1. Wow sounds like you are good at bowling, I rarely hit most of the pin, the drain is my aim if I were to play bowling lol..

    Is that the helmet that you lost? It looks nice, no wonder people would steal it. But shame on the thief for stealing -.-"

    ReplyDelete
  2. biasa la tu ejulz.. main2 boling dah seronok.. pastu ada pulak peristiwa yg tak diingini.. ader pro dan kontranya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtau la zaman skrang ni ada lagi org camtu.. helmet capuk pun dia angkut.. adehh

      Delete
  3. pengalaman yg akan slalu d ingat. . hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...